Ga naar inhoud

Suze1234

Members
 • Aantal items

  30
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Suze1234 won de laatste dag op 14 september

Suze1234 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Suze1234's Achievements

Lamprei

Lamprei (2/6)

13

Community reputatie

 1. Hi! Het is alweer zo koud in de nacht! Wat hebben jullie nu in de schuilhokken? Hooi/stro/alleen bodembedekking? En slapen konijnen nu in hun hokje of nog buiten? Die van mij zijn steeds buiten heb ik het idee 🥶
 2. Volgens mij is het gelukt; het nieuwe paartje! ❤️
 3. Weet niet hoe ik ze kleiner krijg
 4. Zeker! Alleen; teveel mb’s dus krijg hem niet geüpload:(
 5. Koos is gekoppeld aan een leuke dame hoor! Ze vinden elkaar geloof ik helemaal leuk. Zitten samen te chillen, eten uit hetzelfde bakje, spelen met elkaar en wassen elkaar 🙂 Eerste keuze, meteen beste keuze 👍
 6. Dank allemaal! Ik ga zaterdag naar een opvang!
 7. Hi, dank! Goed om te horen. De dierenarts die ik sprak was niet mijn eigen dierenarts, mijn eigen was er niet helaas. Ik ga het zelf proberen ja. Ik heb wat opvangen aangeschreven maar krijg geen reactie en ik wil mijn ram zsm koppelen omdat ik hem echt sneu vindt in zijn eentje. Ik heb de tijd de komende weken en genoeg ruimte dus ik ga het proberen. Het zijn twee rustige diertjes dus ik hoop dat het lukt. Maar ken jij een opvang die echt een koppelvakantie doet met konijnen die niet via hun eigen opvang komen?
 8. Ok dank jullie wel! Ik zal niet eigenwijs zijn 🙂 en heb het idee van de jonge ram uit mijn hoofd gezet! Heb nu een vrouwtje op het oog van 5 maanden, die kan ik dan wel koppelen. Alleen; mijn ram is pas twee weken geleden gecastreerd. Ik begreep hier op het forum dat dat prima kan maar de dierenarts zegt; niet doen! Moet ik ze dan nog vier weken uit elkaar houden? Ik gun mijn ram zo graag zsm een vriendin…
 9. Hi! Vraagje aan jullie; ik weet dat het vaak niet goed gaat om twee (volwassen) rammetjes te koppelen maar wil toch het volgende aan jullie voorleggen. Ik heb een rammetje van 5 april jl. (dus nu 5 maanden oud), die twee weken geleden gecastreerd is. Ik ben op zoek naar een voedster maar ben per ongeluk gevallen voor een ram van 10 weken 😱 (nog niet aangeschaft hoor). Denken jullie dag een gecastreerde ram van 5 maanden kans van slagen heeft met een rammetjes van 10 weken (die ik uiteraard met 4 maanden zal laten castreren)? Ze zijn beiden heel lief en zachtaardig (denk ik…). Nogmaals; ik weet dat het niet ideaal is maar ben toch benieuwd naar of jullie ervaring hebben dat het wél goed gaat. Dank!
 10. Dank je To van de Veluwe!
 11. Hi Dominique, ik kan je helaas niet helpen want heb geen idee maar mag ik wel vragen waar je jouw konijn hebt laten koppelen? Ik begreep uit een andere post dat jij (net als ik) in Apeldoorn woont. Zou graag horen waar je hebt gekoppeld en of je tevreden was (afgezien van dat ze nu een beetje ruzie hebben 😬…)
 12. Dank je Bunnymommy! Ik heb nét einde middag een afspraak gemaakt bij Anicura. Op de site lijken ze kundig vwb konijnen en heb gevraagd naar hun ervaring en de dierenarts Astrid Rijckaert heeft specifieke ervaring, heeft zelf ook konijnen en volgt specifieke bijscholing voor konijnen dus heb bij haar een afspraak gemaakt voor de castratie! Hopelijk bevalt het. Maar goed om een alternatief achter de hand te hebben, dank!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .