Ga naar inhoud

Muisie

Members
  • Items

    226
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Muisie

  1. Het is weer allemaal goed, zo als gewoonlijk maakte ik me weer een beetje te snel zorgen. Ik heb nu een nieuwe hooi ruif er bij gekocht. Ze eet nog niet zoveel hooi dat het de volgende dag allemaal op is maar het is in ieder geval meer dan wat ze de laatste periode at.

  2. Ze heeft nu ook plakpoep. Ik kon niet  zien of haar achterste vies was want dat laat ze niet toe. Ik weet ook niet of dit door te weinig hooi eten komt, ik heb gister nieuw hooi gekocht en dat lijkt ze al beter te eten. Ik heb alleen nare herinneringen aan plakpoep, maar nu is het gelukkig geen zomer met vliegen 

  3. Hallo,

    Muis was eerst heel erg enthousiast over het hooi dat ze krijgt, ik denk dat het berghooi is van de intratuin, ze at het goed op maar nu niet meer. Ik heb zo'n balletje die je kan vullen met hooi en kan ophangen en soms zit ie na 2 dagen nog vol. Vindt ze het niet meer lekker, wilt ze een andere soort? Ik maak me een beetje zorgen of het erg is als ze zo weinig hooi eet

  4. 16 uren geleden, To van de Veluwe zei:

    Voor een scholier vind ik jou knap schrijven! Mijn complimenten. Petje af. En je weet ook al zoveel over konijnen. 

    Dankjewel, ik doe erg mijn best om haar het beste leven te geven, maar dan moeten mijn ouders ook wel even meewerken.

  5. Ik probeer nu ook zo veel mogelijk groente te geven, het is altijd wel van die paardenbloem bladeren( weet nog steeds niet of dat een andere naam heeft), bamboe en gras en dan zoek ik er nog wat extra dingen bij, als ik naar school fiets kom ik ook langs wat wilgen bomen en dan pluk ik soms wat  blaadjes maar niet vaak

  6. Op 8-10-2022 om 01:55, To van de Veluwe zei:

    Zorgen dat je konijn hooi eet. 80% van het voer moet uit hooi bestaan. Verder goede brokjes (geen gemengd voer) en mijn opvang zei: een eierdorpje vol voor een dwergkonijn per dag. Verder groenvoer. Als je konijn dat niet gewend is, kun je er op deze site genoeg over vinden hoe je het op kunt voeren. Ze mogen: witlof, andijvie, muur, herderstasje, paardenbloemblad, basilicum, munt en nog veel meer. Je kunt je vragen bovenin bij de zoekfunctie typen.

     Een eierdopje maar! Kijk ik weet dat ze niet veel hoeven maar toch vind ik het zielig klinken ookal weet ik dat dat het niet is

  7. Volgens mij snappen ze het beter als ze jong zijn dan al 5 jaar, dus misschien snapt ze het daarom nog niet goed. Je zegt ook dat ze 2 weken binnen zit en een wc gebruikt dus zal ze sowieso nog wat langer nodig hebben. Veel tips om haar te helpen weet ik niet echt bij mijn konijn ging het vrij snel en vanzelf.

  8. 19 uren geleden, happy211 zei:

    In ieder geval de eerste nacht moet ze binnen blijven, na de narcose kunnen ze hun temperatuur vaak niet goed zelf regelen. 

    Ja dat dacht ik al. Dat is alleen niet heel handig omdat we niet echt ruimte hebben om iets neer te zetten in de woonkamer/keuken. Ik zou ook niet weten waar ik haar mee binnen moet zetten, gewoon de ren? Want we hebben hier ook een hond, die wordt dan echt helemaal gek als muis binnen zit.

    • Bedankt 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .