Ga naar inhoud

Cocoenflowee

Members
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Cocoenflowee

  1. Nadat Coco eind vorige week na de dierenarts weer opknapte en door de ren sprong en jonge geraniumblaadjes at, ging hij zondag ineens weer hard achteruit, en stopte met eten en drinken. Weer dierenarts,nog steeds antibiotica, dwangvoeding nu wil hij niks meer😢 hij ligt tussen twee warme flessen maar alles druipt uit zn mondje,hij knarst met zn tandjes als ik hem verleg of oppak, zo zielig! We hebben vanmiddag een afspraak met de dierenarts als mn dochter uit school is om afscheid te nemen dan neem ik hem mee voor zn laatste slaap. ik voel me heel schuldig dat ik niet eerder gezien heb wat er gaande was, maar volgens de dierenarts is coco heel stoer geweest en verborgen dattie nog niet lekker was, wat me maar ten dele kan overtuigen, maar ja. ikheb veel geleerd over konijntjes van hem, Coco was echt zo leuk, eigenwijs, speels, soms sacherijnig moppie! we gaan binnenkort een afspraak maken voor een koppelvakantie voor zn vriendinnetje zodat ze niet lang alleen is.
  2. Ze krijgen smorgens een handje en smiddags, zoveel gras groeit er nog niet in de tuin 😆
  3. Eetlust is prima, vooral de jonge blaadjes en de nieuwe wilgentakken… ik ga het zeker laten controleren, en hij wordt scherp in de gaten gehouden… dank je wel!
  4. Krijg net deze foto van thuis, coco hopt met meer energie rond en zn neus is alweer veel minder rood gelukkig! We blijven goed opletten, vanmiddag maar even overleggen met de da.. https://www.instagram.com/p/C5iiGV4ICEv/?igsh=bjhpa3M2OXBva244
  5. Ik ben nu op kantoor, maar ga straks even de dierenarts bellen dank je wel voor je snelle antwoord!
  6. Hoi, we hebben twee konijntjes in de tuin Coco en Flower. Ze zijn opgehaald uit het asiel en waarschijnlijk tussen de 3 of 4 jaar oud en alhoewel ze op je af komen voor lekkers gaan ze liefst helemaal hun eigen gang en zijn lastig op te pakken. Gisteren gaf ik ze voor het eerst weer wat vers gras en maakte een foto.ik schrok van het neusje van Coco en is rood en nat Mijn dochter heeft hem horen niesen, ik niet. Hij eet wat minder brokjes dan normaal, maar wel hooi, drinkt goed en hopt wat rond ( nooit heel energiek geweest) ik geef ze regelmatig kruiden zoals tijm en salie en heb wat extra neergelegd, wat verse wilgentakken met nieuwe blaadjes daar eet hij vollop van. Nou is mijn dilemma, breng ik m nu al naar de dierenarts voor controle, met alle oppak en vervoerstress, of wacht ik tot de verkoudheid zichzelf oplost, en is het wel verkoudheid? oogjes zijn schoon en hij toont geen andere klachten. ze hebben een insta pagina,https://www.instagram.com/p/C5gOgSII1Hc/?igsh=MW1oMXM3d2dvZXpwdA== Hier staat het fotootje op! alvast bedankt voor advies! groetjes Annemiek
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .