Spring naar bijdragen

dierengekkie

Members
 • Aantal bijdragen

  152
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

11 Goed

2 Volgers

Over dierengekkie

 • Rang
  BB hulpje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bedankt voor je reactie, daar zat imderdaad ook een van mijn twijfels. We willen natuurlijk zo lang mogelijk van een gezond konijn kunnen genieten. Ik denk dat we dan toch maar een kijkje moeten nemen bij een franse hangoor Fokker en de Duitse reus moeten vergeten. Ga ook eens bij de opvang in de buurt kijken.
 2. Hallo mede dierenliefhebbers, Ik ben Miek, moeder van 2 kinderen en in het bezit van 2 dwergkonijnen van 7 jaar en 1 kat. Wij zijn nu opzoek naar een groot konijn en zijn aan het twijfelen tussen een franse hangoor en een Duitse reus, onze dochter is nu ruim 3 jaar en gek van dieren, dus het moet ook zeker ook leuk voor haar zijn. Wat zouden jullie aanraden of zit er niet veel verschil tussen deze rassen. Het konijn krijgt een hok om te schuilen en verder mag hij los in de tuin, we willen met 1( ram )beginnen en eventueel later uitbreiden naar een 2de erbij. Groetjes Miek
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .