Ga naar inhoud

dierengekkie

Members
 • Aantal items

  161
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

dierengekkie's Achievements

Lamprei

Lamprei (2/6)

12

Community reputatie

 1. Dank je wel voor de informatie. Ik ga je linkjes lezen.
 2. Bedankt voor je reactie. Ik hoor zoveel tegenstrijdige dingen, dat ik soms gewoon niet weet waar ik goed aan doe. Dan wachten we tot ze 16 weken is. We hebben nog een koppel van een voedster en gecastreerde ram, misschien dan we dan eerst kijken of dit niet lukt om te koppelen, anders maar een opvang contacten.
 3. Goedeavond, Wij hebben een franse hangoor voedster van 12 weken, nu hebben wij een gecastreerde middenslag ram van 7 maanden op het oog. Hoe groot is de kans dat deze koppeling snel slaagd? Hoe kunnen wij dit het beste aanpakken?
 4. Iedereen bedankt voor de reacties. Voedingschema ben ik al aan het aanpassen, mocht dit niet afdoende helpen neem ik contact op met de dierenarts
 5. Wat kunnen de oorzaken zijn dat een konijn zijn blinde darm keutels niet opeet? Kan dit ook door eenzaamheid komen?
 6. dierengekkie

  snot

  Bedankt voor je duidelijke uitleg
 7. dierengekkie

  snot

  Kan hier iemand mij wat meer informatie geven over snot? Hoe(lang) is het besmettelijk voor andere konijnen? Na hoelang kunnen andere konijnen er nog last van krijgen? Kan een konijn er helemaal vanaf komen? Mag het konijn daarna weer bij andere konijnen?
 8. Wij hebben een konijn van 8 jaar oud, hij is al wat dunner en echt oud geworden. We zagen net bij hem een natte stinkende neus met viezigheid, en hij heeft natte voorpootjes waarschijnlijk van zijn neus. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn? We gaan morgen contact opnemen met de dierenarts.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .