Ga naar inhoud

phebekonijn

Members
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

phebekonijn's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

0

Reputatie

  1. Hey hey! het hok is op dit moment redelijk vuil... Mag je het kuisen? De kleintjes doen sinds vandaag hun oogjes open. En i.v.m. groenvoer heb ik gelezen dat de kleintjes dit niet mogen. Maar wat doen ik dan best voor de mama? Alvast bedankt!!
  2. oke bedankt voor de antwoorden. De 2e is ook bevallen... Er is nu een dubbele draad dus de mannetjes kunnen er niet meer bij. De kleintjes 'lopen' niet meer rond en slapen de klok rond.
  3. hyhy Toen ik vanop weekend kwam, was mijn konijntje nest aan het maken maar ik dacht dat ze schijnzwanger was tot 3 dagen geleden 6baby'tjes in het nestje zaten😍 Zelf wou ik geen babytjes. Ik heb 2 konijntjes maar die zijn zeker vrouwtjes... Is dit dan het werk van een wild konijn? Ze hebben al allemaal een thuis. Vanamiddag ging ik kijken en er lag 1 wat uit het nest. Als ik het er terug in leg springen ze wat heen en weer tot er weer 1 of 2 uitliggen. Kan dit door het warmere weer? (21 graden) IS het veilig voor de kleintjes? Ik leg ze er vanavond zoeizo weer in. Alvast bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .