Ga naar inhoud

lieke-simba-nala

Members
 • Items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

lieke-simba-nala's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

3

Reputatie

 1. ik ben er al achter wat het is! voedster zit in haar hormonen moment nestje willen bouwen en dan is ze af en toe ff chagarijnig en snauwt ze naar hem en daarna weer samen bij elkaar zitten.. fokster zei het ook. geen verwondingen. dus dat is duidelijk de hormonen van haar.
 2. ja precies , ik zal morgen even de dierenarts bellen want hij moet morgen weer een prik. of het dan niet slim is ze samen in de reismand mee te nemen zodat ze samen weer in het hok geplaatst worden. dan is het ook weer zo dat die kleine niet alleen in het ren blijft want dan krijg je weer t zelfde … tis echt met vlagen hele tijd samen en in ene hop vliegt ze hem soort van aan.
 3. beste alle, nu mijn grote simba rexkonijn kleine operatie heeft gehad en zijn vriendin nala even 1 nachtje apart van hem was . ik hem ingesmeerd heb met de geur van nala. accepteert de kleine nala hem bij vlagen niet meer, begint naar hem te happen momenten liggen ze bij elkaar andere momenten wordt die kleine helemaal wild tegen hem. zo zielig hij is herstellende heb nu de kleine in t ren en de grote maar in het hok gelaten. maar ik ben bang dat ik nu die kleine weg moet doen omdat ze niet meer samen kunnen. hebben jullie hier ervaring mee?
 4. hij had 2 abcesjes gebit was perfect en voor de rest duidelijk door dat trapje het hele hok is netjes en schoon en wondvrij nu. hij eet weer heb hem extra kruiden gegeven en nala en simba zijn weer lekker samen. 2 maatjes waar simba gaat gaat nala . te lief… hebben hem extra goed verzorgd. vrijdag en maandag nog een keer dierenarts voor nog duplocine injecties .ik had eerst grond in hun ren maar ondanks er een overkapping is werd t modderig vreselijk voor ze dat vonden ze niks… dus weer opnieuw getegeld en een deel zit vlas zodat er genoeg zacht is. ja rexen zijn gevoelig voor podo maar dierenarts die gespecialiseerd is in knaagdieren zei ook t kan niet daardoor zijn geweest. dit was duidelijk verwonding van iets. gelukkig maakt hij het nu goed! opgelucht! hij huppelt alweer !
 5. ja vreselijk vervelend! vind het zo zielig! in ieder geval het hele hok goed nagekeken en duidelijk dat het van dat aangevreten trapje kwam. ik denk ik waarschuw even hier op bunnybunch..dankjewel!
 6. kon niet alles van de wondjes goed op de foto krijgen.
 7. beste allemaal, ik wil jullie even waarschuwen voor konijnenhokken met trappertjes. ik heb 1 grote rexkonijn simba en dwergkonijn nala. beiden hebben een grote een met konijnenhok erin met trappetje. nu zag ik in ene wondjes op de achterhiel voet van simba . ik paniek. gebeld voor afspraak bij de dierenarts. die zei dat zijn wondjes die zijn gaan ontsteken. moet morgen ochtend half 11 onder narcose om het schoon te maken en na te kijken. ook hadden ze het erover dat hij wat lijkt te kwijlen. nu ben ik gaan onderzoeken hoe dit kan. hok is altijd tip top in orde en schoon. maar ik keek het trappetje na daar hebben ze aan lopen knapen en zitten kleine spijkertjes die bijna niet zichtbaar zijn tot je eroverheen voelt! oorzaak gevonden trappetje weggegooid. mensen kijk dit goed na! want dit kost een hoop leed voor konijnen en financieel voor jezelf ook. ik wilde foto’s plaatsen maar weet niet hoe dat moet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .