Ga naar inhoud

IrisApples

Members
 • Items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid-Holland
 • Namen van de konijnen:
  Gizmo & Milo
 • Huisdieren
  Konijnen, gerbils en vissen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

IrisApples's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

12

Reputatie

 1. Goedenavond allemaal 🐰 Net een uitgebreide borstelsessie met Gizmo & Milo achter de rug. Ik doe altijd direct een gezondheidscheck en kwam erachter dat Milo een rode vlek in haar oor heeft.. Het is een rode plek, aan de binnenkant is het iets lichter / witter dan aan de randen. Ze is niet aan het krabben eraan en ze schudt ook niet met haar hoofd dus ik heb niet het gevoel dat ze er erg last van heeft. Iemand een idee wat dit kan zijn?
 2. Hierbij het verblijf van Gizmo & Milo. Het verblijf bevat eigenlijk ons hele appartement, maar dit is hun eigen hoekje. Ik wilde de foto's nog toevoegen aan ons voorstel bericht maar die werd ondertussen al aardig lang: https://www.bunnybunch.nl/forums/topic/94303-even-voorstellen-gizmo-milo/ Onder de salontafel hebben we nog diverse tunnels liggen en Milo is groot fan van de graafbak! Binnenkort wil ik uitbreiden naar een grotere kast voor hun toilet 🌟
 3. Lieve lezers, Als bezoeker ben ik al redelijk vaak op dit forum geweest, maar het leek me nu toch wel erg leuk om zelf een account aan te maken! Mijn naam is Iris, ik ben 24 jaar en ik kom uit Zuid-Holland. In oktober 2021 adopteerde ik mijn eerste konijn: Gizmo (foto: rechts). Gizmo werd op marktplaats gezet omdat de kinderen niet meer naar hem omgekeken, hij was nog maar een jaar oud. Gelukkig overspoelen mijn vriend en ik hem nu met alle aandacht en liefde die hij verdient! Nadat we Gizmo hebben laten castreren, werd het tijd voor een maatje en hebben we hem op koppelvakantie gestuurd. Zijn ogen vielen op Milo (foto: links), een voedster die met een paar weken oud op straat gevonden is. Ze is opgegroeid in het asiel en toen ze oud genoeg was, kon ze meedoen aan de koppelvakanties. Het is een pittige dame, dus het duurde even voor ze haar match gevonden had, maar Gizmo is nu echt de ware! Gizmo en Milo leven nu 24/7 freeroam in ons appartement. Ik hoop veel leuke tips en inspiratie te vinden en te delen op dit forum!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .