Ga naar inhoud

Iris_1D

Members
  • Items

    205
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Iris_1D

  1. Hoihoi, 

     

    Ik heb het idee dat nu Stitch weer beter is hij zich een beetje verveelt. Hij loopt veel door de ren heen en weer. Ondanks dat hij genoeg ruimte heeft. Hij loopt ook tegen Lilo aan te duwen alsof hij wilt zeggen, kom laten we spelen. Maar Lilo is op. Lilo slaapt veel en ik merk aan haar dat de drukte van Stitch haar irriteert. Dus wil ik Stitch wat te doen geven. Ik heb al gekeken naar of ik hem kan uitlaten. Ik weet dat de meningen daarover verdeelt zijn hier. Maar ik merk gewoon dat Stitch dat niet zo leuk vindt. Wel komt Stitch altijd vrolijk op mij af. Dus ik dacht zijn er dingen die ik met Stitch kan doen om hem wat meer aandacht en tegelijkertijd wat verrijking te geven??

  2. Hoihoi,

     

    Lilo is schijnzwanger, en haar buikje voelt anders aan. Echt alsof er een soort bobbels in zitten. Ik dacht eerst dat het een gewone zwangerschap was, maar dat blijkt niet te kunnen aangezien ze dan al eerder een nestje hadden moeten hebben.

     

    Ik heb nu het schuilhok licht en tochtvrij gemaakt zodat Lilo lekker verder kan gaan met haar nestje.

    Maar nu ben ik bang dat ze schijnzwanger is vanwege baarmoederhalskanker. Zou dat kunnen en hebben jullie tips voor de schijnzwangerschap??

     

     

  3. 21 minuten geleden, Bonnieclyde zei:

    Ze heeft indd last van de tanden zijn nu 3 weken geleden geknipt en denk dat ik al terug moet gaan voor ze te knippen weet het niet zo goe of het al terug moet. En hoe moet ik de thee maken ? Gwn warm water en het hooi even laten trekken en er uit. Een tijd geleden had ik ook druppels vitamine in het water maar daar drinken ze ook niet van het is een speciale qua eten. Takken eet ze ook niet 

    Tanden knippen bij konijnen? Ik dacht dat die altijd geveild werden. Ik denk dat ze misschien nog pijn heeft ofso. Het kan niet zo zijn dat het binnen 3 weken weer helemaal aangegroeid is. 

     

    De thee maken doe je idd door kokend water met hooi erin, even laten trekken, hooi eruit en de thee laten afkoelen. Tot je in ieder geval je elleboog in het water kan doen zonder dat het pijn doet.

     

  4. Het zou kunnen dat ze last heeft van haar tandjes. Ik zou er even door een dierenarts naar laten kijken. Een andere tip die ik je mee kan geven is hooithee maken. Zo raakt ze gewend aan de smaak van het hooi. En merkt ze dat het lekker is en gaat ze het misschien wel eten.

  5. 11 uren geleden, happy211 zei:

    Als hij inderdaad last heeft van zijn tanden, en daaraan geholpen wordt, dan zal dat al veel schelen. Vaak eten ze een stuk trager als ze last hebben van hun tanden en dus kan Lilo in dezelfde tijd veel meer brokjes opeten.

    Verder zijn er wel wat 'gezonde' dikmakers, die je als snoepjes kunt geven, zoals erwtenvlokken. Geef daar niet te veel van, maar die kun je wel makkelijk een paar uit de hand geven zonder dat Lilo ze van hem steelt. Pak voor haar dan bijvoorbeeld wat gewone brokjes om uit de hand te geven en voor stitch de andere. 

    Dat ga ik zeker proberen! Dankjewel!!

  6. Hoihoi, Stitch weegt maar 1.1 kilo. Naar mijn idee is dat heel weinig, maar ik ga het morgen bij de dierenarts even navragen. Ik heb namelijk ook het idee dat hij niet zo goed eet ivm zijn tanden. Hebben jullie tips om hem aan te laten komen zonder dat zijn maatje Lilo dik wordt??

     

    Thanks!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .