Ga naar inhoud

Team SWG

Members
 • Items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Friesland
 • Namen van de konijnen:
  Sunnie & White Fang

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Team SWG's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

0

Reputatie

 1. Oh, hij is de eerste keer dat ik eigenlijk überhaupt in contact ben met de dierenarts. Ik zou niet weten hoe konijnkundig ze daar zijn. Ga overleggen of iemand als nog wil gaan.
 2. Ik weet niet of het iemand interesseerde maar we hebben de dierenarts gebeld en we moeten het aankijken of het niet erger word en de andere er geen last van krijgt. Als dat niet gebeurd hoeven we niet te komen.
 3. Heel erg bedankt! Ik hoop heel erg dat het meevalt of op te lossen is. Heb al wat mensen gevraagd of ze met hem willen gaan. Echt super bedankt iedereen die heeft gereageerd.
 4. Hey, mijn ram van 11 maanden heeft een kaal plek op zijn hals, het is best wel groot. Zijn huid ziet er normaal uit en hij gedraagt zich als normaal. Ik kwam er vandaag pas achter (het kan er al eerder hebben gezeten). Zou iemand weten wat ik hier tegen kan doen? (Heb meerdere topics gelezen maar kon het niet vinden) helaas ben ik er gister achter gekomen dat ik Corona heb, dus het liefst iets zonder da bezoek. Als het moet moet ik iemand anders vragen natuurlijk. Alvast bedankt. (Het plek loopt helemaal tot z’n hoofd kreeg dat niet op de foto)
 5. Team SWG

  Konijnenkarakters

  Sunnie: als je er aan komt komt ze meteen, als er eten is blijft ze eigenlijk tot dat het op is🙈anders gaat ze naar een minuutje weer haar eigen gang. Ze is een beetje lui soms, maar ff rennen met dr maatje vind ze ook leuk! Ze vind het leuk om trucjes te doen en is dan super gefocust op wat ik doe, als het volgende haar te lang duurd bedenkt ze zelf wat voor trucje ze gaat doen😂. Ze is de baas over White Fang en grotere dus als ze bijv door een smalle doorgang moeten vind Sun het super leuk om er voor te gaan zitten zodat hij over haar moet springen😅. Oppakken vind ze absoluut niet leuk toen ze net bij ons was heeft ze m’n tante aangevallen omdat ze het zo eng vond. Aaien vind ze wel oké als er voer is en soms ook zonder vaak is ze dan nat😂(ze kan schuilen maar doet dit niet altijd) White Fang: een Rexdwergkonijn, hij is super lief en aanhankelijk, graag bij je! Eigenlijk vind ie het al super gezellig als je gw ff bij hem komt zitten, interessant genoeg😂. Hij kan ook een paar trucjes, maar heeft dat niet heel hoogstaand op z’n lijstje leukste dingen het is bijv veel leuker om ff via de bovenste etage op het deurtje van de onderste etage te springen en zo naar benden😂. Eigenlijk gewoon een lieve boef! Als ie je niet kent is die wat terug getrokken maar leer je hem kennen komt hij er altijd als ene gek aan racen om je te verwelkomen! Hij word pas 31 Maart 1 dus nog heel wat jaren te gaan. Ze machten perfect met elkaar we hebben ze eigenlijk ook niet hoeven koppelen toen ze bij elkaar zaten konden ze het meteen goed met elkaar vinden! Ze zitten ook zo schattig bij elkaar (te slapen), of elkaar te wassen. doeiii
 6. Team SWG

  Knagen aan ren

  Ja, eigenlijk klopt alles wel, maar ga kijken of wilgen helpt!:)
 7. Team SWG

  Knagen aan ren

  Ty! Ik ga meteen kijken naar de knaagstrips, ook kijken naar wilgen takken. Heb al (knaag)speeltjes maar die vinden ze vrij saai.
 8. Team SWG

  Knagen aan ren

  Heeyy! Ik heb 2 konijntjes waarvan 1 vaak aan de ren/hok knaagt de andere doet dat helemaal niet. Ik vroeg me af of dit erg voor haar is, zoja wat ik dan kan doen om het prettiger voor haar te maken. alvast bedankt! :))
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .