Ga naar inhoud

Tali

Members
 • Items

  24
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Tali's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

9

Reputatie

 1. Tali

  2 rammetjes koppelen

  Ik zou evt ook een koppel van 3 via de opvang kunnen maken met nog een voedster erbij, zou dat evt meer succes kunnen geven?
 2. Tali

  2 rammetjes koppelen

  Beste kolino, ja er is een plan b, dus we gaan het proberen maar als het niet lukt moet dit konijn naar het asiel. Maar het is zo’n lief konijn dat ik het graag wil proberen. Mijn eigen konijn is 2 jaar oud en gecastreerd. Dit nieuwe konijn dachten ze dat een vrouwtje was maar blijkt nu een ongecastreerd mannetje van 3 jaar oud. Ik kan een ren van een vriendin lenen om De konijnen op neutraal terrein te koppelen. Ik hoop 🙏🏻 dat de karakters gaan passen’
 3. Tali

  2 rammetjes koppelen

  Hoi allemaal, ik heb 2 rammetjes die ik graag wil koppelen. Niet ideaal dat weet ik, maar van mijn zusje begreep ik dat dit wel mogelijk kan zijn. Ik kan ze zelf koppelen, maar heb hier geen ervaring mee en de ervaring van mijn zusje blijkt achterhaald. Heeft iemand ervaring met het koppelen van rammetjes? En hebben jullie nog tips voor mij? Ik heb het blog over koppelen sowieso gelezen en overweeg ook om het asiel (knaagspoor) te bellen of zij een koppelvakantie zouden willen doen met 2 rammetjes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .