Ga naar inhoud

LukeJane

Members
 • Items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

LukeJane's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

2

Reputatie

 1. Ja voor donderdag staat er een wondcontrole gepland. Ze eet wel goed hooi en soms groente, maar laat dus de brokjes wel echt staan.
 2. Het rode plassen was al snel weg, misschien een nabloeding van operatie? Nu is ze weer helemaal actief en een stuk sterker. Alleen eet ze nog niet zoals voorheen, ze eet haar brokjes na een week nog niet op en groente pakt ze wel maar eet niet zoals normaal. Is dit normaal, of misschien door het warme weer? (de ander eet wel alles op met dit weer)
 3. Ja dit had ik inderdaad geprobeerd, maar dat werkte helaas niet. Misschien kan ik het later nogmaals proberen. Nu heeft ze nog een afkeer naar eten
 4. Het lukt nu aardig, mn vriend en ik hebben een tactiek gevonden die werkt. Gisteravond 15ml en net 30 ml gelukt. Ze is al iets beweeglijker, maar zeker nog niet top. We houden het goed in de gaten vandaag!
 5. In de handdoek is niet te doen, we hebben net wel denk ik 4 ml naar binnen gekregen. Dit is natuurlijk veels te weinig, of is dit voor nu voldoende?
 6. Ja de smurrie kan ik denk ik beschrijven als een klein bloedpropje? Is lastig te zien
 7. Hallo, Mijn voedster is gisterochtend gecastreerd. Ze leek snel op de been te komen en at al redelijk snel 1 klein stukje andijvie. Maar hierna heeft ze niks meer gegeten. We hebben haar vandaag pijnstillers en darm stimulerende medicijnen gegeven. Maar desondanks eet ze niet. Ook dwangvoeren is bijna onmogelijk, ze krabt en trapt met haar achterpoten. Nu moest ze net plassen en het was helemaal rood, er kwam ook ook een klein beetje smurrie ( bruin/grijzig) mee. We weten niet meer wat we moeten doen en of er meer aan de hand is.
 8. Ze zitten al wel in een neutrale ruimte, doordat ik ze vannacht uit elkaar gehaald heb maar wel op “snuffel” afstand gaat het nu al een stuk beter. Mevrouw durft al veel meer en blijkt toch wel dominanter te zijn dan ze zich gisteren voordeed. Niet dominanter als in vechten maar ze rijd sinds vandaag op de ram en eist wel wat aandacht. Ze duikt niet meer weg in de hoekjes maar gaat lekker haar gang. Zoals ik het nu zie gaat het helemaal goedkomen met deze 2! Bedankt voor de tips! Ik hen er ook een doos ingezet dit lijkt ook een goeie keus te zijn geweest!
 9. Zoals hierboven staat heb ik de ram even weggehaald. Het definitieve verblijf is wel helemaal schoongemaakt maar er staan nog wel eten en drinken bakjes en een WCtje (wel allemaal ook schoongemaakt) wat er al instond. Het verblijf is een hok die altijd openstaat, want er zit nog een stuk ren aan. Ongeveer 2 bij 2 op die manier. Hij is bijna 1,5 jaar en is afgelopen juni gecastreerd.
 10. In het asiel zeiden ze dat het goed ging, we mochten er zelf niet bij zijn ivm corona. Dus dit kan ik je niet vertellen. Ze krijgt wel rust momenten maar we hebben er even voor gekozen om de ram even niet in hetzelfde verblijf te laten. Zo kan ze denk ik even wennen aan alles, ze huppelt wel vrolijk rond nu en toont ook meer nieuwsgierigheid. Een goeie tip om het te filmen. Als dit morgen weer gebeurt stuur ik het op naar het asiel.
 11. Ja daarom twijfel ik ook, snap heel goed dat ze gespannen is na zn lange dag. En mijn Ram is ook nog wel een gekke druktemaker, dat is ook indrukwekkend.. Ze heeft wel goed gegeten en gekeuteld. Af en toe zet ik even een stuk van de ren tussen ze in als het echt te druk blijft achter elkaar doorgaan. Ze wast zichzelf wel! Maar ligt vooral veel in een hoekje
 12. Hallo, Ik heb vanmiddag mijn ram laten koppelen bij het asiel, hier zeiden ze dat het allemaal heel goed ging. We mochten van hun de konijnen meteen in het definitieve verblijf houden.. Nou dit bleek al heel snel niet de slimste keuze, mijn ram viel al snel de voedster aan. Toen hebben we ze toch in een andere ruimte gekoppeld. Hier ging het ook in het begin niet helemaal goed. Nu hebben ze voorzichtig samen gegeten, maar de voedster is erg bang en rent steeds de hoek in, vooral wanneer de ram wilt rijden. De ram blijft er dan achteraan gaan en gaat dan in de vacht van de voedster heel hard krabben, dan maakt de voedster een soort piepend geluid terwijl ze klein in de hoek zit. Ik kan nergens vinden wat dit betekent, en of ik dit moet stoppen of niet. Hij krabt wel echt heel hard. Weet iemand hier wat meer over?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .