Ga naar inhoud

Anna1980

Members
  • Items

    80
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Anna1980's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

  1. Weet iemand het volgende; We moeten snoes 3 keer per dag darmstimulatie geven (emeprid) en 2 keer laxeermiddel en 2 keer metacam. Toevallig komt het morgenochtend zo uit dat ze tegelijk gegeven kunnen worden qua tijdstip, scheelt ook een hoop stress qua oppakken enzo. Mag dit tegelijk of moet er tijd tussen zitten? Vandaag niet alle 3 tegelijk gegeven..
  2. Ze eten elke avond een bord vol met allerlei veggies. Nu eet ze het liefst dille, qua groen. En appelschilletjes (die krijgt ze normaal maar heel zelden maar nu gaan ze er goed in). Weegbree eet ze ook wel graag. Net weer wat brokjes op. Snoes is 2 jaar. We hebben metacam, een darm stimulans en iets waar ze diarree van krijgt (daar maar weinig van geven en dr keutels in de gaten houden). Dwangvoeren is altijd zo’n gedoe. Levert veel stress op..
  3. Ja ze heeft gekeken! En ze zei dat ze het idee heeft dat dr kiezen niet helemaal recht staan, maar dat het er verder netjes uit ziet en dat het zoals het er nu uitziet niet voor problemen zou moeten zorgen. Snoes eet wel hooi. Ze eet eigenlijk van alles wat, hele kleine beetjes.
  4. Sinds gisterochtend eet onze voedster Snoes heel erg weinig. We zijn vandaag bij de dierenarts geweest en we hebben van alles mee gekregen om dr darmen weer goed op gang te krijgen. Ik was benieuwd naar of er voortekenen van haakjes aan de kiezen zijn? Gaat een konijn dan vaak langzaamaan minder eten? Hoe kan je dat herkennen? De oorzaak was nu namelijk niet overduidelijk iets van gas en ze zag wel iets aan dr kiezen, maar ze noemde dat echt nog niet om zorgen om te maken. Snoes kwijlt bijvoorbeeld helemaal niet. Laat ook geen eten vallen. At vrijdagavond nog perfect. Onze beide konijnen zijn in de rui, dus het zou logisch zijn dat het daardoor komt. Toch vind ik het gek dat ze steeds wel iets eet (dan weer 2 brokjes, dan weer wat dille, dan wat hooi.. maar overal weinig van). Ik lees graag jullie ervaringen! Alvast erg bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .