Ga naar inhoud

clautje

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

clautje's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

  1. Wat ik weet is dat als hamsters wat ouder zijn, dat ze dan ook wat kunnen vermageren. Soms krijgen ze een wat hoger ruggetje en kun je zijn werveltjes voelen. Je hamstertje is twee jaar, dus best wel oud voor een hamster. Als ze verder nergens last van lijkt te hebben, zou ik me geen zorgen maken. Als je je wel zorgen maakt, dan kan je even langsgaan bij de dierenarts.
  2. Ik heb sinds twee weken een syrischee hamster. Eigenlijk is hij van mijn zoontje, maar we zorgen er samen voor. Mijn zoontje heeft erg uitgekeken naar zijn hamster, maar de hamster laat zich nooit zien. Ze zit altijd in zijn ondergrondse holletje. Hierdoor kunnen we haar ook niet tam maken. Eens in de twee dagen check ik of ze nog wel leeft, maar vind dat ook wel weer zielig, omdat ik dan haar ondergrondse gang kapot maak. Ook check ik elke dag haar voerbakje. Blijkbaar komt ze dus wel uit haar holletje om haar eten te halen, want haar bakje is elke ochtend leeg. Maar ik vind het wel een beetje sneu voor mijn zoontje, dat hij zijn langverwachte hamstertje nooit ziet (en ik dus ook niet) En ook heel jammer dat we haar nu niet tam kunnen maken. Kan ik hier wat aan doen, dat de hamster zich af en toe laat zien?
  3. Ik heb wel eens het idee dat dierenartsen knaagdieren niet de moeite waard vinden en alleen honden en kattenproblemen serieus nemen. Ik heb zelfs een keer een boze dierenarts meegemaakt, die weekenddienst had en duidelijk liet merken dat hij het erg vervelend vond dat hij zijn weekend moest onderbreken voor een tamme rat. Hij wist ook niet hoe hij de rat kon behandelen en de volgende dag was lady dood.
  4. Hallo. Ik krijg binnenkort mijn eerste hamster. Nu heb ik een paar keer gelezen dat hamsters van een zandbadje houden. Moet zo'n badje standaard in de kooi staan of kan je dat af en toe neerzetten? Ik heb nog geen ervaring met hamsters dus ben op zoek naar antwoorden op vragen die ik nog heb en dit is er een.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .