Ga naar inhoud

Miep2812

Members
 • Items

  44
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Miep2812

 1. Hoi!

  Ik merkte inderdaad dat bloedmijt erg hardnekkig is, nadat ik mijn hamster met beaphar anti-parasiet heb behandeld, was het zo weg. Na een paar weken kwam het weer terug, weer beaphar gegeven, weer in een keer weg.

   

  Ondertussen hebben mijn gerbils het ook gehad, die heb ik ook beaphar gegeven, de volgende dag was het weg. Alle huisjes en speeltjes heb ik er toen uitgehaald, en buiten neergezet, na dagen zaten er nog steeds mijten op, ik durf ze niet in de diepvries te zetten, (misschien kruipen ze in het eten) dus ik heb alles weggegooid. Nu durf ik niet meer aan houten huisje enzo te beginnen, want die mijten kunnen heel makkelijk tussen alle spleten en gaten zitten. Heeft iemand een oplossing hiervoor?

 2. Bedankt voor jullie antwoorden!

  Ik zal vandaag het spul tegen bloedmijten kopen

  Dierenarts is echt niet nodig, het wondje is klein en zeker niet diep, binnen een paar dagen zou er niks meer van te zien zijn

   

  Heeft iemand een idee hoe het wondje is gekomen, ze zit alleen in het hok en er zitten  geen scherpe voorwerpen in

   

 3. Hoii,

  Ik heb een Russische dwerghamstertje van ongeveer een jaartje. 

  Nu heb ik met haar voor de tweede keer hetzelfde probleem, ze heeft een wondje met piepkleine rode beestjes erop. De eerste keer had ik heel het hok gewassen, alle houten dingen met maar ook een klein rood beestje naar buiten gegooid, en in voorplaats zaagsel, wc-papier in het hok gedaan. Maar nu zijn die beestjes weer terug. 

  Wat moet ik er tegen doen?? En waar kan die wond vandaan komen

   

  Mn hamster is voor de rest zo als altijd, ze heeft geen andere problemen, het gaat dus heel goed met haar

   

   

 4. Hallo allemaal,

  Ik zit met een probleempje, mijn hamster ,Joya,

  is volgens mij veel te dun en weegt ongeveer evenveel als 1 rolletje

   plakband. Op de foto is te zien hoe ze eruit ziet, haar hoofd normaal en dan tussen het hoofd en achterbenen heel dun en dan bij haar achterbenen weer wat breder

   

  Ik zorg dat haar voerbakje altijd vol zit, ze krijgt ook veel zonnebloempitten (volgens mij eet ze er niks van op ze hamstert alleen maar) en meelwormen als lekkernij. Mijn andere hamster krijgt het zelfde en is normaal, bijna dik zelfs.

   

  Joya is een dwerghamster en ze nu ongeveer 2 jaar. Ze leeft in een terrarium van 60 bij 40cm, ze mag soms op mijn kamer loslopen.

  Doe ik wat fout of is dit normaal

   

  IMG_20220128_152000_671~2.jpg

 5. Hoi,

  Ik heb al ruim een halfjaar twee lieve gerbils, ze zijn best wel tam. Elke dag mogen ze in mijn kamer een uurtje loslopen. Ze hebben nog maar een keertje als waarschuwing heel zachtjes gebeten (dat was omdat ze het hok van de hamster wouden komen, en ik probeerde dat tegengehouden). Maar gisteren bijt opeens een gerbil heel erg hard in mijn vinger, zodat ik me zelfs echt moest losschudden (ik wou haar niet pakken, mijn hand lag alleen voor haar) en nu als mij hand in de buurt komt lijkt ze volgens mij te willen bijten, maar ze is niet vijandig. Wat zou de reden kunnen zijn

 6. Hoi, ik ben Miep.

  Ik heb twee hamsters (ze zitten niet bij elkaar in het hok) en twee gerbils, aangezien ik de laatste tijd veel vragen heb en ik die niet op Google kan vinden heb ik een account aangemaakt.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .