Ga naar inhoud

Miep2812

Members
 • Items

  44
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Miep2812

 1. Ik heb nu twee huisjes van een bloempot, een paar huisjes van riet en van karton maak ik wat, kunnen ze gelijk aan knagen, voorlopig dus geen nieuwe huisjes, want hun kooien zitten al vol. Mijn dwerghamster is ongeveer 125 gram, dat is dus toch te weinig voor die anti-parasiet voor vogels?
 2. Voorlopig heb ik nog genoeg, maar als het op is kan ik het wel kopen, eerst even mijn hamster wegen, het is een Russische dwerghamster, maar wel een dikkerd😂. Bedankt voor de tip
 3. Ik heb net die omgevingspray gekocht, en dus alles onder gespoten, datzelfde moet dus over 1,2 en 4 weken?
 4. Hoi! Ik merkte inderdaad dat bloedmijt erg hardnekkig is, nadat ik mijn hamster met beaphar anti-parasiet heb behandeld, was het zo weg. Na een paar weken kwam het weer terug, weer beaphar gegeven, weer in een keer weg. Ondertussen hebben mijn gerbils het ook gehad, die heb ik ook beaphar gegeven, de volgende dag was het weg. Alle huisjes en speeltjes heb ik er toen uitgehaald, en buiten neergezet, na dagen zaten er nog steeds mijten op, ik durf ze niet in de diepvries te zetten, (misschien kruipen ze in het eten) dus ik heb alles weggegooid. Nu durf ik niet meer aan houten huisje enzo te beginnen, want die mijten kunnen heel makkelijk tussen alle spleten en gaten zitten. Heeft iemand een oplossing hiervoor?
 5. Hoii, Ik heb een Russische dwerghamstertje van ongeveer een jaartje. Nu heb ik met haar voor de tweede keer hetzelfde probleem, ze heeft een wondje met piepkleine rode beestjes erop. De eerste keer had ik heel het hok gewassen, alle houten dingen met maar ook een klein rood beestje naar buiten gegooid, en in voorplaats zaagsel, wc-papier in het hok gedaan. Maar nu zijn die beestjes weer terug. Wat moet ik er tegen doen?? En waar kan die wond vandaan komen Mn hamster is voor de rest zo als altijd, ze heeft geen andere problemen, het gaat dus heel goed met haar
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .