Ga naar inhoud

Conijn123

Members
 • Items

  53
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Conijn123

 1. Mijn konijnen kunnen helaas niet los. Er staan aardig wat giftige planten in onze tuin. Mijn voedster is wel eens ontsnapt en gaat eigenlijk gelijk op de giftige planten af zoals hortensia en Rhododendron. Ik heb al moeite om haar bij de giftige planten weg te houden als ik erbij sta. We hebben ook wel genoeg gras en andere veilig planten in de tuin, maar toch gaat ze als ze los is op de giftige planten af. Ik heb wel zo’n open ren aan hun overdekte ren waar ze overdag in kunnen. Zo kunnen ze toch op het gras. 

 2. Jaa, herkenbaar vooral de eerste keer dat mijn voedster flopte schrok ik best wel erg. Ik zat bij de konijnen op de grond en echt vlak voor mijn voeten viel ze op haar zij bleef ze even liggen en ging toen rechtop languit liggen. Ik had haar toen nog niet zo lang en ze was nog wel wat schrikkerig toen. Dus dat had ik niet verwacht. Nu ben ik het wat gewend, maar soms flopt ze nog steeds zo onverwacht haha!  

 3. Zacht tandenknarsen is het inderdaad een teken dat ze op haar gemak is. Je ziet het ook aan de lichaamshouding als ze tandenknarst van pijn zal ze waarschijnlijk niet lekker languit liggen, maar eerder in elkaar gedoken in een hoekje zitten. 

  • Bedankt 1
 4. Het kan ook helpen om op een vast moment naar ze toe te gaan met wat lekkers, bijvoorbeeld wat groente en dit ook uit je hand te geven. Als ze het eenmaal weten dat ze op dat vaste moment iets lekkers krijgen zullen sneller geneigd zijn om naar je toe te komen en misschien kan je ze dan ook even aaien als ze het toelaten. 

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .