Ga naar inhoud

Mickey84

Members
 • Aantal items

  31
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Mickey84 won de laatste dag op 11 september 2021

Mickey84 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Mickey84's Achievements

Lamprei

Lamprei (2/6)

33

Community reputatie

 1. Momenteel dus alleen een koppeltje konijnen. Wel aan het denken om ook iets te voorzien voor cavia's, al is het maar om er een paar uit de opvang te kunnen redden. Maar nu het zo koud is buiten wacht ik liever tot de lente. Enerzijds om te zien of ik het tegen dan ook nog altijd wil, anderzijds omdat ik denk dat de meeste cavia's toch wat warmer zitten in de opvang tov van wat ik ze zou kunnen aanbieden.
 2. Heb je al eens navaag gedaan bij vzw KonijnenGeluk in Lummen?
 3. Mickey84

  Webwinkel

  Ze hebben een degelijk nachthok. Ik wil ze gewoon een extra plekje geven waar ze in en bovenop kunnen. Overal zijn er problemen met leveringen. Ook ik ervaar problemen bij onze leveranciers. Bepaalde items laten veel langer op zich wachten dan voorzien.
 4. Mickey84

  Webwinkel

  Ik zou binnenkort een bestelling op de webshop willen plaatsen waaronder dus een extra schuilhuisje. Tips?
 5. Mickey84

  Webwinkel

  Hey! Welk schuilhuisje is groot genoeg voor Mellow & Noortje samen? Op foto's afgaan vind ik te moeilijk om mijn keuze te maken.
 6. Permanente ren van bijna 9m2 voor ons koppeltje.
 7. Jammer dat ze niet zelf op zoek zijn gegaan waar men best konijntjes gaat halen ( opvang dus )
 8. Update: Ze eten meer & meer hooi! Ze zijn ook fan van witloof en selder, dit krijgen ze dus soms als tussendoortje. Ik lees dat velen andijvie geven maar dit is niet te verkrijgen in onze supermarkt.
 9. Mickey84

  Harold koppelen

  Wat? Geen livestream beschikbaar van dit spannende moment? Haha, succes!
 10. Ja, het kan bij een stevige bui wel wat lawaai maken maar eigenlijk is dit ook maar een monotoon geluid (naar mijn gevoel) en is dat vrij snel achtergrondruis. En zoals Evee zegt, zulke harde buien zijn er niet vaak en zijn dan ook vaak van vrij korte duur.
 11. Mickey84

  Harold koppelen

  Dank je voor de uitleg! Ik ben benieuwd hoe de reacties gaan zijn. Mss vind Joris Harold wel ok als buurman maar niet in zijn eigen hof zoals we dat hier zeggen, haha. Beetje zoals wij mensen dus. Maar ik duim voor je, want als het lukt hebben ze allemaal veel extra ruimte!
 12. De nachten zijn idd een stuk kouder geworden! Hier dus ook al stro in het hok bijgelegd ipv de hooi die ze lieten liggen de dag voordien. Prachtig om te zien hoe ze daar iedere keer hun eigen ding van maken in hun hok. Je hoort ze dan echt 'werken' om het naar hun zin te schikken. Eens het echt koud wordt leg ik gewoon een massa stro in hun hok zodat ze zelf een holletje kunnen knutselen. (Tip hier op Bunybunch gelezen 😃)
 13. Mickey84

  Harold koppelen

  Spannend! Mag ik vragen waarom je nu eerst opteert om ze samen te zetten ipv een voedster te zoeken voor Harold? 😃
 14. Hier ook golfplaten en vandaag tijdens een hagelbui merkte ik zelfs niets aan onze konijntjes. Zelfs niet bij Noortje welke de meest angstige is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .