Ga naar inhoud

Suus2021

Members
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Suus2021's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

 1. Haar hoofdje valt mee kwa scheefheid is niet heel erg naar links dat het tegen haar buikje/schouder komt. Ze heeft het beetje scheef gezien sommige foto’s. Nee ze valt niet om. Maatje heeft ze alleen ze konden sws al niet samen omdat mijn meiden na 3 jaar Oke met elkaar te leven elkaar opeens aanvielen..... vrouwen soms he! Ze eet beetje bij beetje meestal en check altijd in de avond of alles op is! Dus Weet het niet toen ik om 14:30 er was was alles nog kwa voer. Medicatie neemt ze top in! Voor de rest zat ze gister gwn te grazen dus ze is okey actief. Volgend de DA was t bevorderde stand maar eerlijk heb ergere verhalen gelezen hier op en ergere foto’s gezien ! Dus vind eigenlijk dat we kei vroeg bij zijn 🙂 . We gaan eens kijken ! Aankomende 2 dagen gaan we nr de DA voor nog een die 2 prikjes
 2. Update: ik ben naar de dierenarts gegaan. Eefje kreeg 2 spuitjes en kreeg panacur mee ! Ander nijntje ook gelijk mee behandelen. Morgen en Woensdag wel even weer die 2 spuitjes halen. Voor de rest gewoon panacur geven en hopen dat het goedkomt zo niet inslapen 😬. Ik vind dit super spannend ben benieuwd. Ik kon bij de DA eten halen mocht ze niet willen eten! Iemand andere tips ? Miss kan ik zelf wat mixen en aan haar geven in een spuitje ? Ze staat nu binnen in haar kooi. Moet ik er eeen dekentje om der heen leggen ofzo? Iemand meer tips?
 3. Mijn lieve konijntje heeft is sinds vandaag scheef hoofdje morgen gelijk nr de DA afspraak maken (Spoed) wat erg ! Veel sterkte wij gaan er pas in het zware proces ! Ik heb voor kerst mijn lieve Beste vriendin moeten in slapen (mijn 8 jarige hondje) ik hoop niet dat ik weer een diertje zou moeten inslapen Want dat kan ik nu niet aan! Hopelijk komt het bij ons wel goed 😕 Veel sterkte !
 4. Mijn hondje had ophtosan oogzalf voor geschreven gekregen Werkte kei goed! Mijn konijn elsa heeft soms natte oogjes ( traan oogjes) komt van slechte voer en beetje na dat het gras is gemaaien of ook hooikoort! Ik gebruik ophtosan ! Hele goede oogzalf en het oogje hersteld zich super snel! Is voor ieder dier zei onze dierenarts tes tijds!!!:)
 5. Ja die had ik gelezen ja niet helemaal maar wel hoe ze dat behandelen enzo. Ook de symptomen.
 6. Zouden ze ook een bloedonderzoek Doen? Of Doen ze dat niet omdat het niet te veel nut heeft omdat het heel moeilijk is om bloed af te nemen bij een konijn?
 7. Mijn konijn van 6 jaar heeft een scheve hoofdje we maken morgen een afspraak bij de DA! Helaas vinden mijn ouders konijn een konijn (oud denken) dus waren ze tegen de DA tot ze het scheve kopje zagen. ik moet t zelf betalen ik ben 18 en heb gespaard voor een auto. Daar gaat mijn geld 😞 ! Ik heb gelezen dat Het EC kan zijn. Iemand enige idee hoeveel ik ervoor ongeveer kwijt ben? En of er veel Konijntjes dit hebben overleefd? Heb gelezen dat het een zware tijd word als dat het is! Onze dame heeft ook syfilis dat gelijk ook als het kan helpen. Het is pas sinds vandaag ! Dus we zijn snel bij !! Alvast bedankt voor jullie hulp !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .