Ga naar inhoud

chimene

Members
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over chimene

 • Titel
  Groentje
 1. ja helaas gebeurt dit te vaak en daarom hebben wij in de winkel mensen die ergens in gespecialiseerd zijn, dus die weet veel over vissen die over knaag die over vogel en zo leren we ook van elkaar steeds meer, en dat van die te kleine hokken is ook zeker en dat proberen wij ook zeker niet te verkopen je hebt ook zeker niet alles in de hand. maar zo ver het gaat proberen we de dieren wel een beter leven te kunnen geven. en impuls aankopen proberen we helemaal tegen te gaan aangezien een konijn ondertussen bijna 60 euro is bij ons en vaak op marktplaats goedkoper is zoals de klanten ons vertelle
 2. ik snap wat je bedoelt en ik weet dat dit vaak gebeurd hoor het helaas vaak genoeg. maar ik moet er wel bij zeggen nu ik dit lees dat wij dit allemaal als advies geven, wij weigeren ook verkoop als wij twijfelen over of dieren het goed krijgen of de kennis niet genoeg is zulke dingen. ook adviseren wij als je 1 konijn bij ons koopt te laten castreren of steriliseren en dan het 2 bij het asiel te kopen kwa prijs scheelt het niet veel bij ons, en ze worden dan gekoppeld in het asiel dus weet je of het goed gaat of niet. vind het wel heel jammer dat alle dierenwinkels worden afgekraakt omdat er b
 3. luister ben het hier niet mee eens, wij hebben aardig grote hokken bij ons in de winkel en de dieren komen van goede plekken af, broodfok is niet eens meer van de orde dit is iets wat een aantal jaren is afgeschaft maar fijn dat mensen verder gaan met het leven! bij ons is dit bovenstaande allemaal niet aan de orde.
 4. hoihoi, heb je hem bij een dierenwinkel gekocht? en zoja welke? ik weet dat wij als dierenwinkel het beleid hebben dat als er iets is met het diertje binnen 2 maanden je langs kan komen en wij ernaar kijken en kijken wat wij erin kunnen betekenen. want dit kan ook zijn dat die gevallen is of zoiets en daar heel veel last van heeft.
 5. Hoi Hoi, ik werk zelf in een dierenwinkel en wij willen graag bij de ramen van de knaagdieren een leuk tekstje hangen waarop eigenlijk staat dat ze niet moeten tikken en zulke dingen op de ramen. dit leek mij leuk om in een leuk gedicht vorm te doen, maar ik kan geen leuk gedicht vinden. hebben jullie misschien iets leuks?? ben benieuwd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .