Ga naar inhoud

xxkiraa

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door xxkiraa

  1. Op 31-5-2021 at 18:11 zei Evee:

    Nee klopt, het perfecte konijnengaas is er (nog) niet. Het is of fijne mazen met dunner draad, of grovere mazen met dikker draad. 

     

    Het konijnengaas van de gamma is denk ik wel het geen wat het meest in de buurt komt en nog een beetje budget vriendelijk is. Dat is 19x19 mm maaswijdte en 1.45 mm dik. Dat is het net niet, maar ik heb nog niet van konijnenbaasjes gehoord dat er een roofdier doorheen is gekomen.

     

    Ik heb zelf nog dikker gaas gevonden (wij bouwen nu ook rennen) en heb dus 19x19mm en 2.05 mm dik draad. Maar dat is niet goedkoop. Extra zwaar volieregaas werd het genoemd, ik heb even gekeken maar er staat geen merk op of iets.

     

     

    Oh dankjewel voor het checken! Die van gamma had ik inderdaad ook gezien. Ik zal nog eens zoeken op extra zwaar volière gaas. Thanks☺️

  2. Dankjulliewel voor de reacties allemaal!

    De ren zat al in de tuin toen we het huis kochten en aangezien de mensen van wie we de ren overnamen echte konijnen liefhebbers zijn dacht ik dat het wel oke was.. Ik lees nu inderdaad dat marters zich ontzettend klein kunnen maken dus we gaan het huidige gaas toch maar vervangen.. mocht iemand een tip hebben waar ik het gaas kan kopen hoor ik het graag! Ik zie dat 1,5x1,5cm maaswijdte met minimale dikte van 1.5mm wordt aangeraden maar ik vind dit eigenlijk nergens?

     

     @Punky punkik heb voor nu in ieder geval zo’n waterbak besteld☺️

     

     

    • Vind ik leuk 1
  3. Hi allemaal!

    ik heb twee konijnen die buiten in een ren zitten en water drinken uit een bakje. Sinds kort hebben de musjes dit ontdekt en badderen constant in het water waardoor ik nu zo’n drie / vier keer per dag nieuwe bakjes moet neerzetten omdat de vogels al het water eruit gooien.. 

    heeft iemand daar een oplossing voor zonder dat ik de hele ren van kleiner gaas moet voorzien? Uit een flesje drinken ze trouwens niet..

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .