Ga naar inhoud

Sue13

Members
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sue13

  1. Zo bedankt allemaal voor de tips. Zonet heeft hij voor het eerst enkele likjes gegeven om dan snel weg te huppen. We houden hem zeker in de gaten. Zijn medicatie is pijnstillend en antibiotica in 1 om mogelijke abcessen tegen te gaan aangezien zijn onderste tandjes geraakt waren.

    we hebben als gezin ook afgesproken als we toch nog eens tikkertje of iets dergelijks willen spelen we Grogu eerst in zijn hokje plaatsen. Gewoon uit voorzorg. 
    tijd en liefde heel veel liefde is hopelijk voor hem voldoende om terug op zijn gemak te komen. 
    de DA vond het alvast verwonderlijk dat hij zo snel terug biks at en zonet met even buiten in de tuin te gaan heeft hij wat gras gegeten. Dus we blijven hoopvol

  2. Ok bedankt alvast. 
     

    hij eet met regelmaat kleine beetjes biks, stukjes banaan eet hij uit mijn hand, hij is ook opnieuw gestart met drinken. Keutelen gaat goed, wel iets kleiner maar echt nog veel. Enkel hooi eet hij nog niet en als hij zich uitrekt geeuwt hij niet meer. Zijn medicatie neemt hij vanzelf en zelfs graag, hij zou het spuitje zo opeten als hij kon. Ik merk alleen dat hij ons inderdaad niet meer vertrouwd en dat breekt mijn hart. 
    we zijn zo geschrokken met z’n allen. Ik hoop echt zo dat alles goed met hem komt. 

  3. 7 minuten geleden zei JokeC:

    Dit is een topic van 7 jaar geleden dus ik denk dat je reactie een beetje laat komt, maar misschien is een apart topic openen over je konijntje een idee? 

     

    Misschien wil @Evee of een andere beheerder je berichtje even verplaatsen?

    Ok doe maar 

  4. Ik heb net eergisteren hetzelfde meegemaakt we waren als gezin wat aan het dollen en Grogu dacht hey ik doe lekker mee waardoor hij uit het niets onder mijn voet beland is. Wij direct naar DA die melde dat buiten zijn onderste tand verder volgens hem alles ok is. Voel me zo schuldig. Ook de angst dat Grogu niet meer dezelfde gaat worden. Hij likte me elke dag volledig af, handen armen gezicht noem maar op. Hij was zo tam en lief en aanhankelijk. Al vanaf het eerste moment dat ik hem ging halen likte hij mij en vertrouwde hij mij (toen was hij 7weken) Nu is hij bang en angstig, wat we volledig begrijpen. Maar ben zo bang dat hij ons nooit meer als veilig gaat ervaren. Hij is nog maar 13 weken en we gaan echt kapot van schuldgevoel. Ook de angst dat de DA mogelijks een breuk in de kaak of zo gemist heeft want hij heeft geen platen genomen. Nu Grogu eet wel terug wat bikjes , stro nog niet. Maar ben zo ongerust. Weet niet wat te doen want ben zo bang dat het vertrouwen nooit meer goedkomt en hij nooit meer zotjes komt knuffelen en likken. Of dat we iets over het hoofd gezien hebben.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .