Ga naar inhoud

AppaMomo

Members
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel informatie

  • Namen van de konijnen:
    Momo en Iroh

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

AppaMomo's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

  1. Bedankt iedereen! Ik vond inderdaad ook zo’n website waar mensen in kunnen schrijven als oppas en er waren een aantal mensen in de buurt. Maar dan staat er bij “laatst ingelogd juli 2023” en dan twijfel ik of het een actief iets is, maar ik kan het proberen! Mijn vorige vertrouwde opvang kwam ook van de lijst hier. Een andere van de lijst hier heb ik ooit geprobeerd en toen ik mijn konijnen ging halen waren ze ze kwijt 😭 toen we ze vonden zei de mevrouw “oh als ze hier zaten hebben ze ook geen eten en drinken gekregen vandaag”. Daar hadden ze wel veel ruimte maar ga ik dus niet meer heen. Ben nu maar wat rond gaan mailen en heb via die mails weer wat telefoonnummers gekregen 🤞🏻
  2. Heeft iemand tips voor bijvoorbeeld konijnenverzorgers die aan huis komen? Ik wil sinds een lange tijd weer een keer een vakantie boeken. Ik ben net verhuisd, ik ken nog niemand, en mijn familie woont te ver om meermaals per dag langs te komen. Ik heb een Vlaamse reus en een relatief grote hangoor. Standaard opvangadressen hebben niet de ruimte voor een Vlaamse reus. Sommige adressen hebben het wel, maar beperkt, en zitten dan ook vol. Voordat ik de Vlaamse reus had, vond ik altijd vrij makkelijk een geschikte opvang. Maar nu is dat echt lastiger. Ben benieuwd hoe andere mensen dit oplossen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .