Ga naar inhoud

Fransdehangoor

Members
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Fransdehangoor's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

0

Reputatie

  1. Vanwege het warme weer wil ik nog nieuwe producten aanschaffen. Waar hebben jullie betere ervaringen mee? Coolpads of koelstenen?
  2. Dankje :) en bedankt voor je antwoord
  3. Hoi allen, Sinds zo'n 10 jaar heb ik altijd Hollandse hangoor konijnen gehad. Helaas is 2 jaar geleden de laatste overleden waarna ik ben overgestapt op Franse hangoren. Normaliter lag er altijd gras in de ren maar ze hebben alles in no time kaal gegeten en kapot gegraven 😂, boeven. Nu hebben we vorig jaar nieuw gras gelegd maar dat was eigenlijk zonde van de moeite. Iemand andere tips voor een ondergrond? Of zal ik het laten op aarde? Nadeel hiervan vind ik dat het 's winters erg blubberig wordt. Voordeel is dat 's zomers de konijnen op aarde meer de koelte lijken te vinden.
  4. Beste mede konijnenbaz(inn)en, Sinds een aantal weken hebben 2 van mijn konijnen wat plekjes op de oren wat lijkt op de gevolgen van elkaar daar overmatig wassen. Nu vroeg ik me af of dit een oorzaak heeft. De oren zien er verder goed uit, geen wondjes bijv. Ook de binnenkant van de oren ziet er schoon uit. Iemand enig idee wat dit is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .