Ga naar inhoud

Bibi Cos

Members
 • Aantal items

  78
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

7 Neutraal

Over Bibi Cos

 • Titel
  Lamprei

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hoe houden jullie je hokken schoon nu het zo warm is? ivm met insecten etc. Ik heb gewoon binnen konijnen maar ja ik wil eigenlijk het hok zo schoon mogelijk houden. Doen jullie ook echt elke twee dagen schoonmaken?
 2. Ja hij is idd rasloos. Gewoon een mixje haha
 3. Geen spons! T was een knaagsteen. Ik had m er later uitgehaald maar deze foto is van eind 2020
 4. Dat was een knaagsteen dingetje. Ik had m daar weken hangen maar hij heeft m verder nooit aangeraakt.
 5. Dit is een hele oude foto hij is inmiddels volgroeid. Hier was hij een week of 8/9 Idd een middelmaa geworden en is ook geen raskonijn. Wist ik wel al toen ik m net had.
 6. Zouden jullie zeggen dat dit een nhd is of een frans hangoor?
 7. Kan ik dat trouwens zelf doen? Dan kan ik het in de toekomst gewoon zelf doen, scheelt jou weer tijd.
 8. Ja dat snap ik. Ik heb idd nu doxycyline die ik elke dag geef. Die injecties heb ik nooit gedaan dus mocht hij dat meegeven moet ik idd oefenen. Goed ik bel morgen even met ze en dan leg ik meteen even mijn situatie uit met die corona zodat we een oplossing kunnen vinden. Dankjullie wel! Ik hou jullie op de hoogte 🙂
 9. Ja zeker, ik ga sowieso bellen morgen ochtend. En ik ben er trouwens helaas wel ziek van ! Is sinds vandaag wel weer een beetje gaan liggen gelukkig dus het einde is in zicht.
 10. Jeetje sufkop! Ik ben even vergeten dat ik vandaag positief getest ben voor corona. (gaat prima trouwens) Maar ik mag dus pas de 28e weer naar buiten. Ik kan ook niemand vragen om voor mij te gaan omdat ik niet in contact mag komen met iemand. Ik zal het ook nog vragen aan de da aan de telefoon morgen maar is dit levensbedreigend? Ik mag namelijk wel pas weer naar buiten als ik helemaal geen klachten meer heb maar ik vermoed niet dat al mn klachten over een dag of twee al volledig weg zijn.
 11. oke dan is t weer langs de da. ik laat weten wat ze zeggen.
 12. Trouwens ik ben met die kuur nu al bezig sinds vorige week dinsdag, en ik moest verbetering zien op de vrijdag daarna. Wat er trouwens wel was. Tot vandaag dus.
 13. Hij heeft het nu net weer gehad en ook 2 x zo erg. Net heb ik wel zn hok verschoond en nieuw hooi gevuld dus het zou best kunnen dat hij gevoelig is voor dat stof. Maar vanmiddag toen hij het deed was er in principe geen overtollig stof in de lucht van nieuw hooi of iets. Als we ervan uitgaan dat het idd door stof komt, hoe kan ik hem dan wat comfortabeler maken? Is er een hulpmiddel of een bepaald soort hooi wat minder stoffig is? Ik zal morgen de arts even bellen om even hoe en wat te vragen.
 14. Flake is al een week ongeveer op zn kuurtje. T gaat verder echt heel goed. Had m niet meer horen niezen sinds vorige week donderdag. Maar net was hij zichzelf aan het poetsen en begint hij ineens te niezen als een gek. Zeker 10 keer achter elkaar. Ik ben gewoon nog bezig met zn kuur. Is dit echt iets om van op te kijken of kan het ook gewoon niks zijn?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .