Ga naar inhoud

Sarah Jespers

Members
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Sarah Jespers's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

 1. Ben ook van België dus de lijst is niet ideaal spijtig genoeg 🙂 hier in België had ik al eens rond gekeken.
 2. Had niet echt Vlaamse reuzen gevonden in de opvang. Heb ook al een optie genomen op die jonge konijnen. maar ik snap wat je bedoelt Ivm fok en broodfok. heb mij ook al ingelezen over het koppelen. Voor en na de castratie blijven ze zoizo wel vlak naast elkaar zitten dus ze blijven elkaar wel zien. maar plaats hebben we zeker wel voldoende gelukkig!
 3. Heb ik inderdaad eerst overwogen maar in de buurt geen Vlaamse reuzen koppels momenteel.
 4. Deze dingen had ik inderdaad allemaal meegekregen! is ram en voedster en op 10 weken gaan ze inderdaad naast elkaar zitten totdat de castratie ok is! Ook over het eventueel opnieuw moeten koppelen heb ik mij al wat ingelezen! maar erg bedankt voor de tips! op deze moment vond ik in de buurt geen koppel in de opvang maar heb dat inderdaad eerst overwogen. 🙂
 5. Ja zijn nu goeie 4 weken. Komen eind mei onze kant uit. Dus nog veel tijd om volledig in te lezen 🙂 krijgen een stuk tuin van 12m op 5m ongeveer waarin ze altijd kunnen rond lopen. Ben bezig aan de inrichting momenteel!
 6. Hallo, ben nieuw in de konijnen Wereld en ben mij aan het inlezen over de voeding en verzorging. Binnen een maand komen er 2 Vlaamse reusjes onze kant uit. wat is nu prijs - kwaliteit de beste brok die ik kan geven? liefst een beetje bij prijs maar wel nog een goede kwaliteit! Bedankt voor de info!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .