Ga naar inhoud

Daniela Heijdemann

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Daniela Heijdemann

  1. We hebben gelukkig nu de tuin groot genoeg om ze apart te huisvestigen als het zou moeten, maar ik ga van het positieve uit dat het allemaal goed gaat komen.
  2. Ik heb ruim 20 jaar al konijnen en heb al diverse koppeltjes gekoppeld. Als er een konijntje doodging kwam er na een tijdje wel weer een nieuwe die dus ook gekoppeld moesten worden. Ook wel zo jong. Volwassen ram met jonge voedster of volwassen voedster met jonge ram. Is tot nu toe altijd nog goed gegaan.
  3. Sinds kort hebben we 2 franse hangoren (na altijd NHD gehad te hebben nu een groter ras ;-)) Onze ram is nu 18 weken en sinds vorige week dinsdag gecastreerd. Ons voedstertje is bijna 9 weken. Nu heb ik er helemaal niet bij stil gestaan dat het nog maar zo kort geleden is dat Charlie geholpen is. Er is zo'n goede klik tussen beiden dan we ze af en toe samen hebben gezet... Er dus niet bij nagedacht dat hij nog vruchtbaar zou kunnen zijn.... Ik/ wij zitten niet te wachten op een nestje. Ten eerste zijn er al meer dan genoeg konijntjes en ten tweede is zij nog wel heel erg jong. ik zie overal dat je ze vanaf 10 weken uit elkaar moet halen, maar zij is nog maar 9 weken, maar hij is al wel een stuk ouder..... Vanaf nu hou ik ze echt wel uit elkaar. Wat is dan een veilige marge 2 of 3 weken? Wij hebben altijd koppeltjes gehad, maar dan was 1 van de 2 al geholpen, voordat ze bij elkaar kwamen, dus dit is wel een beetje nieuw nu voor ons.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .