Ga naar inhoud

VlaNijn

Members
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

9 Neutraal

Over VlaNijn

 • Titel
  Groentje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Fijn dat het bij jou zo goed gaat altijd! Bij ons gelukkig ook! Wij hebben niet zo'n 'echte ren' maar gewoon zo'n klein rennetje maar daar hebben we er 2 van zodat we hem heel groot kunnen maken!
 2. Hopelijk komt het goed met Snuf!
 3. Super leuk dat Punky een maatje krijgt, zal die vast heel blij mee zijn 🙂
 4. Hallo allemaal, Even een korte update: Nijn is lekker in het mandje geweest en vindt het een heerlijk mandje, en Vla heeft het mandje al proberen te slopen 😛 Hier nog even een foto van het mandje:
 5. Ja dat klopt, maar ze mogen 24/7 loslopen maar Nijn zit altijd bijna de hele dag in het hok dus vandaar.
 6. VlaNijn

  Tip bij de Action

  Dit gebeurde helaas ook bij mijn konijnen.
 7. Hoi allemaal, We zijn vandaag naar de dierenwinkel geweest waar we een super leuk mandje hebben gekocht. We gaan straks kijken of ze hem leuk vinden! Ik kan helaas geen foto delen dat lukt op 1 of andere manier niet.
 8. Hoi! Bedankt dat jullie het nog even deelde. Het hok staat naast de tuindeur, en we hebben de tuindeur altijd open, dus ze krijgen altijd wel een lekker windje en er is ook niet echt een heel groot temperatuurverschil. Als ze in hun hoi zitten zijn ze eigenlijk al buiten maar buiten krijgen ze toch wat meer wind. Ik denk dat we het gewoon gaan doen zoals we het zouden doen, ochtend en avond binnen en 's middags buiten.
 9. Bedankt voor de reacties, De temperatuur hierbinnen is de zomer wel zo ongeveer hetzelfde als buiten.De ren is niet roofdierproof maar we zitten de hele dag buiten om toezicht te houden.De ren is 6 bij 2m dus dat is zeker groot genoeg om hun binkies in te maken.Ze hebben wel een schuilplek,namelijk de tunnel,daar schuilen ze binnen ook altijd in.En de konijnen brengen we naar de ren dmv een reismand.En ja binnen lopen ze altijd los dus ze hebben zeker wel bewegingsvrijheid.
 10. Ik heb niet alles gelezen,want dat was me een beetje te veel. Maar mijn ervaring is dat de konijnen heel dol zijn op tunnels,we hebben er nu 2 en ze zitten er eigenlijk wel de hele dag in. Ik zou het hok wegdoen en een toilet aanschaffen,voor de rest hebben mijn konijnen 1 schuilhuisje en dus 2 tunnels,meestal gebruiken ze de tunnel om in te chillen.
 11. Hallo allemaal, Vorige zomer deden we altijd rond 10:00 de konijntjes buiten in een grote ren en rond 18/19uur haalde we ze weer naar binnen.Dit deden we omdat we eigenlijk in de zomer altijd buiten in de tuin zitten,en de kids kunnen dan lekker buiten spelen met de konijntjes.Ze hadden de mogelijkheid om in de schaduw te zitten en om verkoeling te zoeken dmv icepods. Ze hadden niet de mogelijkheid om zelfstandig naar binnen te gaan omdat dat een beetje lastig was aangezien de ren helemaal achterin de tuin stond (kon ook niet anders). Het beviel ons wel heel goed d
 12. Jaaaa dit is wat ik bedoelde! Ik heb trouwens binnenkonijnen 🙂 Ik bedoel het mandje omdat dat wat handiger is,aangezien Nijn gewoon een lui konijn is dacht ik dat dat wel leuk zou zijn. En ik naam aan dat ze dit mandje ( uit de link hierboven van BaasjevanBrownie) niet kunnen slopen. De kattenmand van @Miekmoekziet er ook wel leuk uit! Maar wat denken jullie? Zou ik zo'n mandje aanschaffen? Gaan de konijnen er dan ook daadwerkelijk inzitten? En bedankt voor alle reacties natuurlijk!
 13. VlaNijn

  Hallo :)

  Ik ga het hennepvezel in het toilet doen maar ook in hun verblijf omdat er soms wel eens een plasje naast het toilet gaat😬
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .