Ga naar inhoud

Roetsj

Members
  • Items

    100
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Roetsj

  1. Ja de dames krijgen bij mij snoeisel van de appelboom of zo een tunnel van wilgen hout vol gepropt met hooi als dat op is er wel 1 die dan in de tunnel gaat liggen maar dan zij er nog twee die dat ook willen.maar daar is geen plek voor dus na een tijdje word er geknaagt zo dat er niemand meer in kan liggen.

    • Haha 1
  2. 1 uur terug, Marjoleink zei:

    Heb je ook gevraagd welk vaccin ze gebruiken? Mijn dierenarts zei dat daar ook nogal wat prijsverschil in zit.

    Ja  maar ben de naam weer vergeten maarklinkt ook zo moeilijk maar het is in ieder geval voor de belangrijkste virussen. En deze praktijk is een grote die goed bekent staat mijn vorige praktijk was meer eentje die wel aardig was maar ook erg duur daar werd mijn konijn zwartje behandeld mmar ging binnen een week dood koste mij ff 400 euro dat was dus nog zonder vaccinatie van later mijn andere konijnen daar kwam dus 180 euro bij zo werden het gouden paashazen.

  3. Volgende week dinsdag worden de dames ingeënt tegen de drie ziektes die veel voorkomen heb 3 dieren artsen gebeld nr1 vroeg voor 3x 180 euro nr 2 vroeg er 155 euro voor nr 3 is het geworden 120 euro dat is inclusief controle algehele gezondheid. Dus ff kijken dan bij 1 arts loont best wel👍

  4. Op 9-10-2020 om 19:47, Evee zei:

    Ik ben wel eens benieuwd, hoe ziet de groenteschotel van jouw konijnen er vandaag uit?

     

    Foto's mogen natuurlijk ook, maar mijn konijnen hebben hem nu al op, dus dat fotografeert wat lastig 😂

     

    Hier stond vandaag op het menu:

    - witlof 

    - bleekselderij
    - broccoli

    - komkommer

    - rozemarijn

    - munt
    - geplukt gras

     

    Een oude foto hier onder, maar ik denk dat dit wel een beetje een idee geeft van de hoeveelheid per koppel. Ik heb metalen hondenvoerbakken, het is een beetje een middelmaat bak, 16 cm diameter. Dit zijn Joris en zijn vorige vriendin, Binky terwijl ze een portie groenvoer eten.  

    groenvoer (5).jpg

     

     

  5. Zojuist zei JokeC:

    Gelukkig dat dit goed afgelopen is. Een ongelukje zit in een klein hoekje. Hou haar maar goed in de gaten of ze alles blijft doen zoals het hoort, want ze kan best door de adrenaline minder pijn hebben gevoeld toen het gebeurde en konijnen laten natuurlijk toch al niet zo snel merken dat ze iets mankeren.....Jullie zullen je ook wel een hoedje geschrokken zijn, zeg! 

    Ze is nu rustig en de oren staan weer fier overeind in zit ook niet meer in elkaar gedoken ze eet en drink weer denk dat we met de schrik vrij komen

    • Vind ik leuk 1
  6. Tijdens het schoonmaken was door de jongste het hek naar de buiten ren niet meer goed open gezet .

    De grootste van de drie kreeg het goed op zijn heupen door dat hij ergens van schrok.

    Deze wilde het op een rennen zetten maar botste tegen het hek maar door haar angst duwde ze haar snuit door de spijlen en mijn jongste zoon maakte het nog erger door haar van achter te benaderen dus ging haar hele kop door angst er door heen ze zat helemaal klem na dat ze los was is ze in de binnen ren gaan liggen en deed daarna niks meer heb haar opgepakt en in het hok gelegd. 

    Ze at niet meer en lag met haar ogen dicht op haar zij .

    Heb haar even zo laten liggen daarna zachtjes geaaid en lekker gras en blad van paardebloemen voor haar neus gehouden.

    Op een gegeven moment ging ze weer eten blaadje voor blaadje ging erin nu gaat het weer ze eet weer hooi en zit weer buiten .

    Had best slecht af kunnen lopen heb haar na gekeken zie geen wondjes of dat ze raar beweegt en de tralies zijn weer goed gebogen. 

    Ze doet het heel goed met de andere twee dames het is een dominant konijn maar wel met een lief karakter.

  7. 22 hours ago zei Bunny Rosalie:

    Kan je de ren niet in tweeën splitsen met bij voorbeeld enkele panelen van een paneelren. (Alleen tijdens het eten)  Zo hebben ze allebij hun eigen stukje en kunnen ze niet elkaars biks op eten.

     

  8. 1 minuut geleden zei Roetsj:

    Af en toe peentje ze krijgen er hier 1x per maand maar het loof kan ook zonder peen

    En we hebben een boomstam liggen daar doen we biks onder dan moet je ze zien  graven om er onder te  komen.

    • Vind ik leuk 1
  9. 1 hour ago zei Evee:

    Dat is goedkoper dan op de vaccinatiedagen die ik tot nu toe voorbij heb zien komen, 2 konijnen voor 50 euro. Ik denk dat dat wel in de buurt van de kostprijs ligt, maar dat kan natuurlijk ook een keuze zijn, dat je door de vaccinaties tegen kostprijs aan te bieden wel klanten bind aan je praktijk, die dan voor andere dingen ook weer terug komen.

    Ik heb er nu 1 gevonden die doet het voor 39 euro en de volgende is dan 34 kijk dat gaat al beter klinken

    • Vind ik leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .