Ga naar inhoud

Roetsj

Members
 • Aantal items

  100
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Spot Afrika Bolle
 • Huisdieren
  Konijnen vissen

Recente bezoekers van dit profiel

347 profielweergaven

Roetsj's Achievements

Lamprei

Lamprei (2/6)

78

Community reputatie

 1. Ja de dames krijgen bij mij snoeisel van de appelboom of zo een tunnel van wilgen hout vol gepropt met hooi als dat op is er wel 1 die dan in de tunnel gaat liggen maar dan zij er nog twee die dat ook willen.maar daar is geen plek voor dus na een tijdje word er geknaagt zo dat er niemand meer in kan liggen.
 2. Ja maar ben de naam weer vergeten maarklinkt ook zo moeilijk maar het is in ieder geval voor de belangrijkste virussen. En deze praktijk is een grote die goed bekent staat mijn vorige praktijk was meer eentje die wel aardig was maar ook erg duur daar werd mijn konijn zwartje behandeld mmar ging binnen een week dood koste mij ff 400 euro dat was dus nog zonder vaccinatie van later mijn andere konijnen daar kwam dus 180 euro bij zo werden het gouden paashazen.
 3. Volgende week dinsdag worden de dames ingeënt tegen de drie ziektes die veel voorkomen heb 3 dieren artsen gebeld nr1 vroeg voor 3x 180 euro nr 2 vroeg er 155 euro voor nr 3 is het geworden 120 euro dat is inclusief controle algehele gezondheid. Dus ff kijken dan bij 1 arts loont best wel👍
 4. De mijne eten hooi uit een wilgen tunnel peen bleekselderij paardenbloem blad zevenblad en broccoli stronk dus ze liggen nu uit te buiken
 5. Roetsj

  Haas verdedigt jong

  Zo zou ik het ook doen😁
 6. Dit zijn mijn gezelschaps dames of wel 3 koninginnen ze hebben nu net weer een speeltje om te knagen
 7. Mijn 3 dames gaan nog steeds lekker dus ben er blij mee dat ze zo fijn met elkaar omgaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .