Ga naar inhoud

Marcov74

Members
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

15 Goed

Over Marcov74

 • Titel
  Lamprei

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Vangen, voorkeur voor onverpakt hooi. Koud biertje
 2. Hoi, ik merk op dat mijn konijnen af en toe aan mij heel kort knagen als ik in hun verblijf ben. Meestal met schoonmaken of met voeren. Ze knagen dan aan mijn schoen of broek. Echt knagen is het niet, want niks is beschadigd. Weet iemand waarom ze dit doen en wat het betekent?
 3. Klopt Evee, echter komt dit vat uit een bakkerij en in deze ton heeft pindasaus in gezeten. Alsnog goed schoon gemaakt en de bix in zak en al erin gedaan. Dus in mijn geval zit het wel goed.
 4. Of een ton op marktplaats zoeken waarin je het voer kan doen. Kan hem zelfs met de metalen ring extra afsluiten.
 5. Over algemeen krijgen ze van ons witlof 2x halve stronk per dag of Andijvie 2x 6 bladeren. Vandaag even snoepen: ieder een halve wortel. Echt afwegen doen we niet.
 6. Fijne paasdagen iedereen!!
 7. Marcov74

  Hallo!

  We hebben ze 🙂 Bartje en Bisou. 2 lieve hangoor konijnen (koppel), echt superleuk!! De kinderen zijn er ook gelijk weg van. En het gaat super met ze. Al gezien dat ze elkaar wassen enzo. Klein beetje rangorde gedrag maar dat is normaal. Ze hebben vannacht alleen in de ren geslapen... Ik zou het hok binnen zijn gegaan... Mij te fris.. Ze zijn beide wel in het hok geweest. Komt vanzelf wel goed denk ik.
 8. Hartelijk dank voor de reacties, echter zijn we wat van het onderwerp afgeweken 😉 Ik kan nog geen antwoord geven op het onderwerp want heb pas gisteren de konijnen (super blij mee) . Hoop dat kosten mij bespaard blijven...
 9. Ik had geen idee, dus hier even neuzen 🙂 Het wordt de plaat-pizza. Straks de ingrediënten halen.
 10. Marcov74

  Hallo!

  Daar heb je gelijk in! En spannend, zeker voor de kinderen... Ze vragen er redelijk vaak om. Alles is in huis op het voer na. Laat ze maar komen. Maar nog even geduld... 😉
 11. Marcov74

  Hallo!

  De wens is dat ik al een koppel krijg. Mocht dat niet zo zijn, dan is dat ook maar zo 🙂
 12. Marcov74

  Hallo!

  Uit de opvang: https://konijnenherberg.nl/ niet ver hier vandaan. Hopelijk krijgen ze bij mij een beter leven dan bij hun vorige baasje. Maar dat gaat vast goed komen 🙂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .