Ga naar inhoud

Lenalijstje

Members
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal

Over Lenalijstje

 • Titel
  Groentje
 1. Maar kan het niet zo zijn dat omdat ze nog jong zijn ze die dingen nog niet kennen? Bedankt in ieder geval voor je reactie 😃@Evee
 2. Lenalijstje

  Nieuwe snoepjes

  Hallo, ik heb nieuwe snoepjes voor mijn konijnen gehaald. Haas eet ze zo op maar Vos vindt het nog maar niks.. hoe laat je ze wennen aan zulke nieuwe dingen?
 3. @BaasjevanBrownie ze blijven inderdaad in hetzelfde hok als ze weer bij elkaar mogen. Dan moet ik hem dus inderdaad even schoonmakend, bedankt dat wist ik niet! De ren is wel ongeveer zo groot en kunnen we nog uitbreiden met extra hekjes.
 4. @BaasjevanBrownie ik heb idd een voedster en een rammetje. Zij zitten straks in een hok met een ren daar aan vast. Ik heb ze sinds het moment dat ze het nest mochten verlaten. Toen hebben ze wel een tijdje samen gezeten natuurlijk, alleen nu dus al een tijdje apart alleen wel in het zelfde hok zo dat ze wel bij elkaar kunnen komen.
 5. Hallo! ik heb 2 kleine konijntjes die net 5 maanden oud zijn. Ze zitten momenteel apart en over 2 weken mogen ze weer bij elkaar ivm de castratie. Nu wil ik graag dat ze wat tammer worden en ze het oke vinden om geaaid te worden en dergelijke, alleen hoe kan je dit het beste opbouwen met konijnen buiten? Nu vaak als ik de deur al open doe vliegen ze hun hok in.. maar als ik ze eten geef dan eten ze wel uit mijn hand.
 6. Wat leuk! Ik heb mijn Nijntjes sinds kort ook op insta! Het zou leuk zijn als jullie hun avonturen volgen onder de naam: vos_haas_
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .