Ga naar inhoud

BobenFreek

Members
 • Aantal items

  30
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

30 Goed

Over BobenFreek

 • Titel
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Freek en Sole

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @Mira11 Haha zo slim van ze! Maar soms zooo lastig als ze je door hebben haha! Hoe doe jij dat als ze mee moeten naar de dierenarts?
 2. Ik durf bijna niet te vragen of ik tegels op het gras mag leggen, haha. Ze doen al heel veel voor ons. Maar dat zou ik zelf het fijnste vinden. Iets op pootjes maken is ook een goed idee!! Dat is misschien nog wel handiger, ivm het trappetje ook 🙂
 3. Hoi lieve medekonijnenliefhebbers! Vandaag wilde ik eigenlijk Sole ook even meenemen naar de dierenarts voor een check. Freek moest naar de dierenarts voor zijn vaccinatie en dacht, dan neem ik Sole ook even mee. Alleen wilde ze absoluut niet in de reiskoffer. Hier heeft ze nu twee keer ingezeten, maar op het moment dat ze de koffer ziet, rent ze weg. Ik wilde haar ook niet oppakken, dus uiteindelijk is ze niet mee geweest naar de dierenarts (gelukkig is ze bij de opvang voordat ik haar ophaalde in januari nog gezien door de dierenarts). Hebben jullie misschien tip
 4. Ik heb nu wel van die hekjes die je aan elkaar vast kunt maken op het gras staan, maar ik zou graag willen dat ze zelf kunnen kiezen of ze het gras op gaan. Ipv dat ik ze er uit moet tillen/halen op momenten dat het mij uit komt..
 5. Ik zat te denken aan het maken van een extra deurtje in hun huidige hok, zodat ze met een tunneltje naar de ren op het gras kunnen (het hok staat nu op de veranda). Maar als gaas niet goed is voor hun voetjes is dat dus ook niet echt een oplossing.
 6. Wauw, dat ziet er super uit!!
 7. Hoi medekonijneneigenaren! Voor mijn konijntjes Freek en Sole wil ik graag een extra ren bouwen. Ze hebben nu ongeveer 4m2 op verschillende niveaus, dus ik zou graag iets extra's aan hun hok toevoegen Nu wil het zo zijn dat mijn vriend en ik op dit moment tijdelijk bij familie wonen, het is dus niet onze vaste woonplek en we weten nog niet hoe lang we hier gaan/moeten blijven. Ik kan dus geen gaas in hun tuin gaan ingraven, om te voorkomen dat de konijntjes zichzelf eruit graven. Kan ik gewoon gaas op het gras leggen als bodem? Ik heb ooit een keer gehoord dat dat slecht
 8. Haha is deze waterbestendig? Wat een geweldig ding!
 9. Hoi Evee, Dank voor je reactie weer :). Dit is inderdaad de eerste keer dat ik ze zie liggen. Ik zal het in de gaten houden. En bedankt voor de informatielink!
 10. Hoi allemaal, daar ben ik weer met nog een vraag. Ik vond in de ren net deze keutels. Zijn dit eigenlijk de ochtendkeutels die ze horen op te eten? Laten ze die liggen omdat ze misschien teveel eten krijgen? Er lijkt verder niets aan de hand met Freek en Sole. Ze zijn lekker actief, eten hooi en groente en brokjes en zijn nog steeds gek op elkaar:).
 11. Ah top, dank je wel Evee! Ze heeft het een paar dagen geleden gemaakt en lijkt er niet echt meer mee bezig te zijn. Dan ga ik het nestje ook opruimen en is alles vandaag weer lekker schoon :).
 12. Hoi allemaal! Mijn konijntje Sole is schijnzwanger en heeft een nestje gemaakt van hooi en haar. Ik wil vandaag het hok schoonmaken. Wat doe ik met het nestje? Eromheen schoonmaken en deze laten liggen? Alvast bedankt voor de tips en adviezen :). Groetjes, Mariska
 13. BobenFreek

  Urine?

  @Ot&Sien haha! Wat leuk dat je daar ook bent geweest en dat ie Freek heet😁! Super konijnenopvang!
 14. BobenFreek

  Urine?

  @Ot&Sien, wat heb je dat trouwens goed onthouden dat ik naar konijnenopvang Maaike ging 😁
 15. BobenFreek

  Urine?

  Dank je wel! We zijn ook helemaal verliefd op ze 😍
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .