Ga naar inhoud

curamalum

Members
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

curamalum's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

3

Community reputatie

 1. Dag iedereen, Het is al een tijdje geleden dat ik hier gepost heb, maar nu heb ik een vraag. Ik zou graag kaartjes laten maken, een soort richtlijnen voor mensen die konijnen gaan nemen. Bijvoorbeeld: wat moet je doen als je konijn zich verveelt, of wat moet je doen als het vriendje van je konijn is overleden. Nu vroeg ik me af of jullie nog ideeën hadden waarvan jullie zeggen "dit moet zeker op de kaartjes" of "dit is een hele goede tip die velen zouden kunnen gebruiken". Dingen over ziektes of inentingen zijn natuurlijk ook altijd welkom. Het mag dus over echt alles gaan. Iemand nog ideeën? Ik bedank jullie alvast voor het meedenken en hopelijk hoor ik van jullie snel!
 2. Misschien wil het konijn naar binnen omdat het met zijn hogere leeftijd niet meer goed kan tegen de koude en het binnen warmer is. Ik zou het konijn dan ook zeker binnenlaten en als dat niet mogelijk is probeer het dan zeker s' nachts binnen of overdekt te houden. In de lente kan je het konijn dan terug buiten zetten. Wil het dan nog steeds naar binnen is het omdat het iets ontdekt heeft dat hij wil. Ik hoop dat je hier iets aan hebt!
 3. Hallo allemaal, Ik ben Febe en al wat langer lid van dit forum, maar sloeg deze topic eigenlijk altijd over. Zelf heb ik 2 cavia's en uiteraard ook 2 konijnen. Het zijn 2 gecastreerde mannetjes, want Bertje kroop soms wel eens op Renée. De namen zijn gekozen voor we de diertjes hadden, we wouden aanvankelijk eigenlijk 1 mannetje en 1 vrouwtje. Maar we kregen ze als baby en dan was het geslacht nog niet bekend. We hebben uiteindelijk de naam ook niet meer veranderd want we vonden het niet zo erg. Hier heb je nog wat foto's meer foto's kon ik hier niet uploaden door de maximale grote, voor meer foto's kan je me dus ook altijd volgen op Instagram, daar heet ik ook Curamalum. Bedankt!
 4. curamalum

  Muziek konijnen

  Hallo, Ik ben terug met een vraag, ik heb het zelf nog nooit geprobeerd dus zou graag de mening van anderen willen. Heeft het een goede invloed op konijnen om ze muziek te laten luisteren en wat zou dan muziek zijn waar ze rustig of speels van worden? Alvast Bedankt!
 5. Hallo, Ik heb nu sinds juli een nieuwe cavia, maar merk dat ze kakt in haar hooi om op te eten. We doen haar hooi nu al even niet meer in haar eetbakje maar in haar kakbak, daar eet ze heel goed van. Maar merk nu dat ze ook al een beetje begint te kakken in haar korreltjes. Iemand die weet wat ik hieraan kan doen of iemand die hier ervaring mee heeft? Alvast bedankt voor het antwoord. Febe
 6. Ik ben ze nog wat aan het ontwerpen dus ben er nog niet helemaal uit
 7. Even om te laten weten, het gaat over sieraden voor mensen, maar waar konijnen mee kunnen spelen, terwijl een mens het aandoet
 8. Het gaan bandjes zijn voor rond het hoofd, wss gemaakt elastiek met een hangertje
 9. Evee, bedankt voor het antwoord en de link, het gaat inderdaad niet om opeten, het is voor dierensieraden dat ik eens wel proberen.
 10. Misschien moet je zeker babymelk voor de konijntjes gaan kopen in de dierenwinkel, en ze misschien op een veilige plaats zetten terwijl je zoekt achter een oplossing
 11. Ik heb een instagram account genaamd: curamalum. Het is een rare naam maar als je me even opzoekt versta je zeker waar het vandaan komt!
 12. Wij doen het altijd bij de korreltjes, zo merken ze niet dat ze het gegeten hebben maar hebben ze het toch gekregen
 13. Hallo, Heb je al eens nagevraagd over welke soort verlamming het gaat? Moest het een verlamming zijn door de hersenen kun je de hersenen stimuleren door elke dag een massage te geven aan de verlamde pootjes. Zo laat je de hersenen weten dat er nog een gedeelte bestaat dat ze moeten besturen. Hoop dat je hier iets aan hebt!
 14. Hey, Ik heb 2 konijnen en wil graag iets maken voor hun, maar ik weet niet goed of ze tegen iets niet kunnen, bv, touw, ijzer,...? Voor cavia's is het ook fijn om te weten, moest er iemand dit weten. Alvast Bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .