Ga naar inhoud

Kitty_Stella

Members
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kitty_Stella

  1. Dag iedereen alvast bedankt voor de informatie die jullie gaven. Ik had de dierenarts gebeld maar daar was het te laat voor.. hij was ineens verlamd en sterf ter plekke bij ons.. waarschijnlijk was er een parasiet in de hersentjes geraakt en konden we er niks meer aan doen. 

    • Verdrietig 5
  2. Hey,

    ik ben toch wel enorm in paniek en bezorgt over mijn konijn. Hij heeft nu een valling en dat is in behandeling. Maar ik zie nu pas dat zijn pupil van zijn oog weg is en dat zijn hele oog niet meer bruin is maar rood.. rondom zijn oog is er niks maar zijn oog zelf is nu helemaal rood.. heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn..? 🥺

    alvast bedankt om te reageren.. ❤️

  3. Ik heb een klein probleem En weet niet goed hoe ik eraan begin. Ik heb een mannetje ( niet gecastreerd) dat sinds kort een nieuw kotje heeft ( was van een vorig konijn ( vrouwelijk ) ) en sinds hij daar in verblijft begint hij overal te plassen. Zijn kot verblijft ook naast het kot van zijn broer ( niet gecastreerd ) De urine begint ook op de andere konijnen te raken en hun koten. Wat kan ik doen om hem niet meer overal te laten urineren? 

  4. 3 minuten geleden zei Kitty_Stella:

    Ik heb 2 jonge konijnen 1 er van is een mannetje ( gecastreerd) van 1 jaar en een vrouwtje van bijna 1 jaar ( in maart ) het vrouwtje is schijnzwanger en maakt ruzie met het mannetje. Het mannetje is een konijn dat normaal zeer rustig en verdraagd veel maar als het hem te veel wordt is gaat hij hem ook niet laten doen. Hij gaat soms waar het nestje is maar dat is geen probleem. Eenmaal ze in de ren zijn durven ze ruzie te maken. En met ruzie bedoel ik elkaar bijten en achtervolgen. Maar er zijn ook momenten dat het goed gaat en ze elkaar kusjes en knuffels geven. Ik heb ze even uit elkaar gezet maar weet niet zeker wat te doen. Kan iemand mij helpen? 
     

    alvast bedankt 😊

     

  5. Ik heb 2 jonge konijnen 1 er van is een mannetje ( gecastreerd) van 1 jaar en een vrouwtje van bijna 1 jaar ( in maart ) het vrouwtje is schijnzwanger en maakt ruzie met het mannetje. Het mannetje is een konijn dat normaal zeer rustig en verdraagd veel maar als het hem te veel wordt is gaat hij hem ook niet laten doen. Hij gaat soms waar het nestje is maar dat is geen probleem. Eenmaal ze in de ren zijn durven ze ruzie te maken. En met ruzie bedoel ik elkaar bijten en achtervolgen. Ik heb ze even uit elkaar gezet maar weet niet zeker wat te doen. Kan iemand mij helpen? 
     

    alvast bedankt 😊

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .