Ga naar inhoud

Kitty_Stella

Members
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Kitty_Stella

 • Titel
  Groentje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hallo, gisteren is mijn konijntje bevallen van 5 jongen ( haar eerste nestje). Helaas was er eentje dat het niet haalde en deze nacht is er ook eentje overleden. Nu wordt er één afgestoten en ik weet niet wat te doen.. het is de eerste keer dat we dit mee maken. Het jong is nog levendig maar krijgt nu geen eten. Weet er iemand wat ik kan doen zodat het nog kan leven?
 2. Ik heb een klein probleem En weet niet goed hoe ik eraan begin. Ik heb een mannetje ( niet gecastreerd) dat sinds kort een nieuw kotje heeft ( was van een vorig konijn ( vrouwelijk ) ) en sinds hij daar in verblijft begint hij overal te plassen. Zijn kot verblijft ook naast het kot van zijn broer ( niet gecastreerd ) De urine begint ook op de andere konijnen te raken en hun koten. Wat kan ik doen om hem niet meer overal te laten urineren?
 3. Ik heb 2 jonge konijnen 1 er van is een mannetje ( gecastreerd) van 1 jaar en een vrouwtje van bijna 1 jaar ( in maart ) het vrouwtje is schijnzwanger en maakt ruzie met het mannetje. Het mannetje is een konijn dat normaal zeer rustig en verdraagd veel maar als het hem te veel wordt is gaat hij hem ook niet laten doen. Hij gaat soms waar het nestje is maar dat is geen probleem. Eenmaal ze in de ren zijn durven ze ruzie te maken. En met ruzie bedoel ik elkaar bijten en achtervolgen. Ik heb ze even uit elkaar gezet maar weet niet zeker wat te doen. Kan iemand mij helpen? alvast bedankt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .