Ga naar inhoud

tessiebessie

Members
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutraal

Over tessiebessie

 • Titel
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Noord-Brabant
 • Namen van de konijnen:
  Pippi & Pluisje
 • Huisdieren
  Kat & Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb op dit moment 2 jonge konijntjes van 9 weekjes oud (ongeveer). Een mannetje en een vrouwtje. Binnenkort komen daar nog 2 vrouwtjes konijnen bij...... hebben jullie tips hoe ik ze het beste aan elkaar kan laten wennen?
 2. Ik heb 2 konijntjes van 9 weekjes oud, we gaan een van de konijntjes castreren zodra dat kan maar mijn vraag is: voordat ik hem ga laten castreren moet ik hem apart zetten van het andere konijntje, kan ik hem dan in een andere kooi zetten in dezelfde kamer (zodat ze elkaar nog steeds kunnen zien maar dan niet kunnen spelen met elkaar) of moet ik ze echt apart van elkaar zetten zodat ze elkaar niet kunnen zien?
 3. Een paar vraagjes: vanaf hoeveel weken kan ik mijn konijntje laten castreren? En vanaf hoeveel weken moet ik ze apart zetten (tot dat hij gecastreerd kan worden)? En de laatste vraag: hoelang moeten ze apart blijven NA de operatie?
 4. Bedankt voor de nuttige antwoorden, ik heb daarom ook besloten om het toch niet te doen... maar uit een van de reacties heb ik begrepen dat er een kans is dat ze elkaar niet meer leuk kunnen vinden na de castratie van het mannetje, waarom is dat dan?
 5. Ik zou graag van mijn 2 konijntjes een nestje willen en dat ik van dat nestje dat 2 vrouwtjes konijnen houdt.... kan het dan wel?
 6. Ik heb op dit moment 2 konijnen: Pippi (vrouwtje) en Pluisje (mannetje). In de toekomst wil ik daar nog 2 vrouwtjes konijnen bij omdat ik op internet had gelezen dat twee mannetjes konijnen bij elkaar geen “verstandige” keuze is. Maar kunnen 3 vrouwtjes konijnen en 1 mannetjes konijn wel bij elkaar?
 7. Oh oke! Dankjewel! Ik maakte me een beetje zorgen omdat ik nog niet heel veel ervaring heb met konijnen..... 🙂
 8. Ik heb sinds 2 weken twee nederlandse dwerg hangoor konijntjes in huis wonen, en sinds een paar dagen zit een van de konijntjes in een houding waarvan ik niet weet waarom hij zo zit... zou iemand mij kunnen helpen? Hij zit “normaal” alleen hij heeft zijn oortjes heel plat naar achteren liggen. (De foto is van de camera op hun kamer) Zou iemand mij kunnen vertellen wat dat kan betekenen? Alvast bedankt!
 9. Ik heb 2 weken geleden twee konijnen gekocht en sinds een paar dagen doen ze iets “aparts” en ik snap niet waarom... kunnen jullie me daarmee helpen? Meestal is er niks aan de hand maar een paar keer per dag gaan ze in een keer met hun hoofdje schudden an dan springen ze in een keer en daarna rennen ze heel snel en dat doen ze dan de hele tijd voor een kwartier lang en vervolgens gaan ze weer verder met hun leven alsof er niks aan de hand is..... moet ik me zorgen maken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .