Ga naar inhoud

Michelle92

Members
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

4 Neutraal

Over Michelle92

 • Titel
  Groentje

Profiel informatie

 • Namen van de konijnen:
  Nina, Boris
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat idee had ik ook inderdaad, dat hij het gewoon even wilde proberen, maar het alweer vrij snel opgeeft omdat ie door heeft dat het niet lukt.. in ieder geval bedankt voor de reactie!
 2. Bedankt voor de reactie! Het is wel een beetje een geruststellend gevoel dat het niet alleen bij mij gebeurd 🙂
 3. Nina is bijna 2 jaar oud. De leeftijd van Boris was niet bekend bij het asiel maar sowieso volwassen en gecastreerd. Ik maak me er ook geen zorgen om hoor, ik weet dat Nina wat dat betreft haar mannetje wel staat en dat Boris een beetje een held op sokken is. Hij geeft het ook heel snel op ten opzichte van andere koppels waarbij ik dit in het begin heb gezien. Bedankt voor je reactie!
 4. Hallo allemaal, ik heb een vraag. Sinds 4 maanden heb ik een rammetje in huis voor mijn lieve voedster. Ze zijn gekoppeld en alles gaat helemaal goed. Ze knuffelen, wassen elkaar etc. Nu is het een paar keer in die 4 maanden voorgekomen (waar ik bij was) dat het rammetje de voedster gaat berijden. Wat ik hier vooral een beetje vreemd aan vind, is dat het asiel mij heeft verteld dat de voedster dominant is. Zij staat het ook niet bepaald toe. Niet dat ze agressief is naar hem maat ze rent wel weg. Dit duurt een minuut ongeveer, en dan houdt het weer op voor een paar weken. Heeft iemand hier erv
 5. Hallo allemaal, bedankt aan iedereen voor de tips! Mede dankzij jullie en wat advies van de dierenarts heeft Boris vrijdag zelfstandig zijn eerste stappen buiten het verblijf gezet en het ging heel goed! Nina accepteerde hem helemaal en gaf geen kik dus ik ben helemaal tevreden. Hij is daarna ook nog een aantal keer naar buiten gekomen zonder mijn hulp. Dus nogmaals bedankt voor de tips!
 6. De ren is 2 vierkante meter (dat was de richtlijn van het asiel om hem te mogen adopteren) en zodra ik thuis ben gaat de ren open en mogen ze los.
 7. Daar heb ik ook al aan zitten denken, het is alleen dat ze nu echt niet agressief zijn naar elkaar, alleen dat Boris gewoon het verblijf niet uit komt... zou het dan niet juist extra stress opleveren als ze opnieuw in een neutraal gebied gezet worden?
 8. Dankjewel! Ze zijn ook heel leuk samen 😃 Het was best wel even een stap maar ik ben heel blij dat ik het gedaan heb voor Nina maar stiekem ook een beetje voor mezelf
 9. Dankjewel! Dat zijn ze ook zeker 😊
 10. Hallo allemaal! Mijn naam is Michelle en ik woon samen met mijn lieve twee pluizebolletjes Nina (donkerbruin) en Boris(lichtbruin). Nina heb ik al sinds ze 12 weekjes oud was, ze is nu bijna 2 jaar oud, Boris woont sinds twee maanden bij mij thuis, daarvoor woonde hij in het asiel. 2 konijntjes in huis is wel even wennen als je er eentje gewend bent! Het is heel gezellig in huis en ik zou ze ook nevernooit meer kunnen missen!! 🥰
 11. Hallo allemaal, ik heb jullie advies nodig. Sinds twee maanden is mijn lieve nijn Nina bij het asiel gekoppeld met een rammetje genaamd Boris. Na een eerdere koppelsessie met een andere ram wat niet goed ging (lees: na 2 dagen thuis begonnen ze elkaar in de haren te vliegen) was het met Boris wel raak. Nina is de dominante van de twee. Nu ben ik alleen bang dat Nina te territoriaal gaat worden, aangezien Boris in die 2 maanden thuis nog geen enkele keer de ren uit is gekomen. Hij lijkt er ook niet veel interesse in te hebben, maar zodra hij bij het deurtje in de buurt komt, reageert Nina heel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .