Spring naar bijdragen

marike80

Members
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Over marike80

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. marike80

  Maya en Mads

  Ze zijn er nog niet helemaal uit, maar er vloeit geen bloed en ze wassen elkaar nog wel. Gister zag ik Maya opeens rijden op Mads, dat was ook de eerste keer in weken( voor zover ik er bij ben dan) Maya is ook nog maar 9 maanden, dus het zal nog wel vaker gebeuren. Mads is 1,5 jaar. Ik denk dat ze aardig aan elkaar gewaagd zijn.
 2. marike80

  Maya en Mads

  en toen was de onrust terug, en zijn ze weer aan het vlinderen.😩
 3. marike80

  Maya en Mads

  Mads was daarnet helemaal aan het binken, volgens mij heeft hij nog nooit zoveel ruimte gehad. En het is slechts de helft van wat ie gaat krijgen!
 4. marike80

  Maya en Mads

  Ik heb de ren wat groter gemaakt, het gaat namelijk heel erg goed. Ze zijn nog best voorzichtig naar elkaar, maar absoluut niet agressief.
 5. marike80

  Maya en Mads

  Ok! je mag me wassen, maar niet te lang. 😜
 6. marike80

  nest bouwen?

  ze maakt nu ook van die geluidjes dat je denkt, ok, Mads doe je ding ( kan nou toch geen kwaad meer)
 7. marike80

  nest bouwen?

  Ze kwispelt ook erg met haar staart en maakt een beetje kreun geluidjes. Maar ben ze ook aan het koppelen, en denk dat het daar bij hoort? Verder is ze niet veranderd qua gedrag.
 8. marike80

  nest bouwen?

  Vorige week zag ik dat Maya bezig leek te zijn met een nestje bouwen. Maya is van februari, en ze zit nu samen met Mads die op 24 september is gecastreerd. Hun eerste keer samen was op 8 oktober, dat was veilig volgens de "fokker". Nu is ze weer heel erg bezig met het hooi, en lijkt het alsof ze weer aan het bouwen is. Is dit een puber ding of moet ik me serieus zorgen maken?
 9. marike80

  Maya en Mads

  Zo zitten ze nu, er word zo nu en dan gestampt, en net even achterna gezeten. Maar dat is het tot nu toe.
 10. marike80

  Maya en Mads

  Ok, dan gaan ze vanaf morgen in Maya haar ren samen, dit heb ik de afgelopen dagen ook gedaan. ( en dat ging verder goed) Alles van Maya gaat er dan uit en de koppeldeken gaat er in, de poepbakken worden verschoond en gaan erin. Duimen dan maar. Al denk ik dat het wel goed komt.
 11. marike80

  Maya en Mads

  Dank jullie wel voor jullie reactie. Ik merk dat ik het hierdoor wat minder stressvol vind, en ze meer hun gang laat gaan. Ik merk dat Mads steeds toenadering zoekt en dat Maya nog steeds wegrend, terwijl als ze in een veel kleinere ruimte zitten het gewoon goed gaat. Ik laat ze nog niet bij elkaar als ik er niet ben, en wil het gewoon elke dag een beetje opbouwen.
 12. marike80

  Maya en Mads

  Ik merk dat nadat het vrijdag zo goed ging, het nu een beetje tegenvalt. Onder andere omdat als Mads wil snuffelen aan Maya haar achterste, ze hard stampt en wegrent. Maya is bij haar vorige eigenaar door een ander konijn flink gebeten, en moest toen hechtingen. Dus ik vraag me eigenlijk af wil ik te snel, of is Maya getraumatiseerd( en wil ik dus te snel).
 13. marike80

  laminaat schoonmaken.

  Omdat Maya nogal een sloper is, en mijn kleed aardig vernielt had, en de plavuizen vloer toch echt te glad is, heb ik de ren voorzien van laminaat. Maar nu het koppelen met Mads een succes lijkt, wil ik dit graag reinigen, om de paar urine plekken te verwijderen. Deze zijn niet zichtbaar, maar ik wil het schoon hebben voor ik ze echt samen plaats. Hoe doe ik grondig , zonder de laminaat te beschadigen? Is een stoomreiniger genoeg of moet ik iets krachtigers gebruiken om de geur te verwijderen? En dan bedoel ik meer voor hun ( territoriumgedrag) .
 14. marike80

  Voorstellen Mads en Maya.

  Sinds mei ben ik de trotse eigenaar van Maya, een mooie eigenwijze, zeer energieke harlekijn dame. En sinds nu ruim 2 weken heb ik daar aan toegevoegd Mads, een flinke Black and tan heer. En vanaf vandaag, hebben ze besloten dat ze elkaar toch wel leuk vinden. 🥰
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .