Ga naar inhoud

marike80

Members
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

11 Neutraal

Over marike80

 • Titel
  Lamprei

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bedankt voor jullie reacties! Dit is de infopagina van mijn dierenarts: https://vankoptotstaart.nl/index.php/informatie/ingrepen/224-sterilisatie-van-de-voedster Heb Maya net gewogen , ze is net geen 3 kilo. Hoe is jullie ervaring met de wond. Ik bedoel hoe kan je voorkomen dat de konijn de hechtingen kapot maakt. Verder houd ik beide konijnen apart, en zal ik dus de ren opsplitsen in 2 delen. Dit tot de hechtingen eruit zijn. Zelf houd ik rekening met een bedrag van 250 euro. Wat overblijft is mooi meegenomen.
 2. Binnenkort zal ik Maya laten steriliseren, nu vraag ik me af wat het jullie gekost heeft?
 3. Ik heb in het verleden wel eens gedacht dat Mads blind zou kunnen zijn. Dit vooral omdat hij heftiger op geluid reageert dan Maya. Als ik hun eten of snoepjes in de ren doe, lijkt hij ze soms niet te zien, terwijl Maya er boven opduikt. Hij gebruikt dan echt zijn neus. ( en mist ze dan nog 🙄) Ze moeten binnenkort toch naar de dierenarts, dan kan ze dat meteen meenemen. De paniekaanvallen gebeuren gelukkig niet heel vaak, het is alleen dat ze zo heftig zijn. Denk dat kamille zo wie zo wel een goed idee is, misschien als thee? Heb 2 drinkbakjes, dus als ik er
 4. Zo nu en dan kan Mads een behoorlijke paniekaanval hebben, met als gevolg dat ie als een gek door de ren heen rent en zelfs het hek verplaatst door ertegen op te rennen/botsen. Vandaag deed ik het gordijn open, en tikte iets aan dat kennelijk erg eng klonk.( al gebeurd het wel vaker.) Dat was dus genoeg om Mads, totaal in paniek te krijgen, en al slippend en glijdend als een gek door de ren, overal tegenop te botsen. Als je hem dat probeert te benaderen om hem gerust te stellen, kun je niet eens in de buurt komen. En dat terwijl Maya toekijkt en zich afvraagt wat er nu wee
 5. Dit is de ren in mijn woonkamer, hij is ongeveer 3m lang en iets meer dan 2m breed. Gelukkig heb ik de ruimte.
 6. ja, die had ik dus voor mijn hamster!
 7. ok, bedankt. Twijfelde vooral over de stengel eigenlijk, had niet eens bedacht dat de wortels ook zouden kunnen. 😅
 8. Op mijn balkon, in een paar potten heb ik paardenbloemen staan. Nou heb ik ooit gelezen dat een konijn niet alles mag eten van deze plant, weet alleen niet meer precies hoe en wat. Wat geven jullie wel en niet van de paardenbloem?
 9. Dat is ideaal, maar helaas doen die van mij hun keutels er wel op. Plassen doen ze wel gelukkig meestal op de bak. Net weer even de boel opgeruimd en netjes gelegd, en nu maar hopen dat het een uurtje zo blijft.
 10. Grappig om te lezen hoe verschillend en ook hetzelfde konijnen kunnen zijn. Binnenkort ga ik een stuk vinyl kopen zodat al die verschillende dekens niet meer nodig zijn, al krijgen ze er wel 1 of 2 om mee te doen wat ze willen. Dan word het hoop ik iets makkelijker om het wat netter te houden. Een hooiruif heeft bij mij niet zoveel zin, omdat hooi van de grond nou eenmaal lekkerder is dan uit een ruif.
 11. marike80

  rommelkonten?

  Doe je elke keer je best om de ren een beetje netjes in te richten, maken ze er binnen no time een puinhoop van. Hoe is dat bij jullie?
 12. marike80

  Maya en Mads

  Ze zijn er nog niet helemaal uit, maar er vloeit geen bloed en ze wassen elkaar nog wel. Gister zag ik Maya opeens rijden op Mads, dat was ook de eerste keer in weken( voor zover ik er bij ben dan) Maya is ook nog maar 9 maanden, dus het zal nog wel vaker gebeuren. Mads is 1,5 jaar. Ik denk dat ze aardig aan elkaar gewaagd zijn.
 13. marike80

  Maya en Mads

  en toen was de onrust terug, en zijn ze weer aan het vlinderen.😩
 14. marike80

  Maya en Mads

  Mads was daarnet helemaal aan het binken, volgens mij heeft hij nog nooit zoveel ruimte gehad. En het is slechts de helft van wat ie gaat krijgen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .