Spring naar bijdragen

Kailey Schepers

Members
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutraal

Over Kailey Schepers

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Overijssel
 • Namen van de konijnen:
  Guus
 • Huisdieren
  Konijn

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bedankt! Nee naast de fenbendrops krijgt ze geen andere medicijnen. Ze is inderdaad al snel vanaf het behandelen actiever geworden. Alleen nu al sinds een week zie ik weinig verbetering. Ik heb de afspraak bij de dierenarts afgezegd omdat het alleen bij een paar keer omvallen blijft.. Ik merk dat ze duizelig is op de momenten dat ze druk rondhuppelt. Ik geef haar even de tijd om te herstellen en ga gewoon nog 4 weken door met fenbendrops. Fijn dat ik goede ervaringen lees! Dat geeft weer wat meer hoop!!
 2. Top! Dan kijk ik het nog even aan.. Dus toch een keer voor mezelf om meer geduld te hebben😬
 3. Toch morgen weer bellen naar de DA. Mijn konijn is wel actiever geworden sinds de behandeling is gestart. Ze eet en drinkt redelijk. Alleen blijft ze nog erg duizelig en valt ze zo'n 3x per dag om.. ook zie ik steeds meer haar nek draaien. Ze is aankomende woensdag 2 weken in behandeling.. wat is jullie mening hier over?
 4. Mag ik vragen wat voor vitaminedruppels je had gekocht en waar?
 5. Ja ik denk inderdaad dat ze het vanaf de geboorte al heeft omdat ik alleen haar als huisdier heb.. ik zet haar nu op tafel, kusjes en knuffelen en dan even stressen maar geeft ze zich wel over om het medicijn toe te dienen! Vandaag is ze best actief geweest in de kooi en op de vloer. Je ziet ook verder eigenlijk niks aan haar.. alleen optillen en neerzetten begint ze te draaien met haar nekje. Ze is voor de rest bijna niet meer wankel! Vanavond voor het eerst zelf het medicijn toegediend zonder hulp van mijn vriend!
 6. Bedankt voor je reactie. Mijn konijn zit nu sinds woensdag aan de fenbendrops en het gaat redelijk goed. Af en toe haar kopje raar als ik haar terug zet in de kooi maar ze valt eigenlijk bijna al niet meer om. Wel is het nog drama om haar de medicijnen te geven maar ook daar vind ik zelf nu iets meer rust in. Ik hoop alleen nu nog maar dat ze er niks chronisch aan over houd!
 7. Oké bedankt. Dat is inderdaad slim om te bewaren. De medicijnen ben ik mee bezig om te variëren maar het is nog even een strijd. Ze moet er ook aan wennen en ben van alles al aan het proberen maar moet er ook geduld mee hebben. Net bijvoorbeeld haar op een handdoekje op de tafel gezet en geprobeerd maar zonder resultaat. Ik merkte dat haar hoofd meer begin te draaien en zodra ze weer wat rustig is probeer ik het opnieuw.
 8. Ja ik hoop ook dat het steeds wat makkelijker gaat.. ook neemt ze gewoon lekker haar rust wat ze ook echt nodig heeft. Kan het zijn dat de fenbendrops al aan slaat? Normaal is dat toch pas na ongeveer 2-3 weken?
 9. Ze heeft net haar 2e keer medicijn gehad. Mijn vriend heeft haar vastgehouden in een handdoek en ik heb het in haar mond gespoten. Met een beetje tegenslag maar het zit er wel in! Ik merk dat ze weer wat actiever is en ze is net weer in en uit haar wc gesprongen zonder om te vallen! Ik hoop dat het medicijn echt zo snel aan slaat! Straks ga ik nog even wat distels plukken en het ook daar mee proberen Heel fijn dat ik hier mijn vragen kwijt kan en dat ik zoveel tips van jullie krijg!!❤
 10. Top! Ga ik dat proberen en tips blijven zoeken om het wat af te wisselen. Ik moet nu 2 weken 2x 1,9 ml geven en dan 2-4 weken 0,8 ml
 11. Iemand nog tips om fenbendrops te geven? Ik moet het nu met een spuitje doen maar ze stribbelt heel erg tegen. Wel de eerste milliliters erin gekregen maar kan dit niet 6 weken lang doen ben ik bang voor..
 12. Ja ik hoop oom dat het hierbij blijft! Ze heeft anti parasite gekregen. Wel de meest voorkomende. Zelfde medicijnen als iets met de F.... Weet alleen de benaming niet meer.
 13. Het is wel cuni culi, maar in een vroeg stadium. Ze heeft geen pijn maar is gewoon af en toe gefrustreerd en duizelig. Dit is niet heel erg wat ze hebben gezien en echt heel vroeg. Als het goed is is het met 4-6 weken over. Krijg vloeibare medicijnen voor haar mee die ze elke dag moet hebben! Bedankt voor jullie verhalen en tips! Wat een zorgen maakte ik me en dat op mijn verjaardag 😬
 14. Ja!! Alleen vanochtend gebeld en kon om 4 uur terecht.. beetje laat maar gelukkig kon ik er vandaag nog langs!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .