Spring naar bijdragen

Flurtje

Members
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Flurtje

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Pijnstilling heeft hij gekregen bij de dierenarts. MAAR die peterselie was een goeie tip!! Hij heeft dit gelukkig met smaak opgegeten. Hij staat trouwens in onze living. Dus hij zit goed qua omgeving .
 2. Hey! bedankt voor je snelle antwoord. Momenteel liggen er korrels bij hem en hooi.. ik heb ook al stukje van wortel gelegd maar hij heeft er Gwn eens aan geknabbeld en dat was het. Ik maak mij gewoon snel zorgen omdat ik weet dat konijnen altijd wel hooi moeten eten om hun darmen te laten werken.
 3. Flurtje

  Konijn eet niet na castratie

  Dag iedereen ik zit met een vraagje.. Gisteren in de voormiddag hebben ze mijn konijn Gaspar gecastreerd. We zijn nu min of meer een dag verder en ik merk dat hij niet wilt eten of drinken. Zouden jullie nog wachten tot vanmiddag om de dierenarts te contacteren? Of is het nu al hoognodig? Ik weet niet of het normaal is..bedankt voor jullie reactie!
 4. Ik heb sinds vorige maandag twee jonge dwergkonijntjes. Ik heb ook twee katten in huis. Zijn er hier mensen die ervaring hebben met de combinatie kat/konijn en hoe je ze best laat wennen aan elkaar?
 5. Flurtje

  Inentingen

  Dag eefje bedankt voor je reactie. Goed dat ze dit in 1 en dezelfde spuit geven.
 6. Flurtje

  Inentingen

  Hoi iedereen Ik ga donderdag met mijn nieuwe konijntjes ( 3 maand) naar de dierenarts. Eerst en vooral om na te zien of Gaspar zijn balletjes al zijn ingedaald en wanneer ik hem kan laten castreren en anderzijds voor hun inentingen. Kunnen jullie mij vertellen waarvoor ik ze best tegen inent? En of ze hier achteraf last van kunnen ondervinden?
 7. Flurtje

  Castreren

  K heb ze alvast gesplitst. Bedankt voor de uitleg.
 8. Ok, heel lief dat je dit meldt. Ik zal er werk van maken. En ook een afspraak maken met dierenarts.
 9. Flurtje

  Castreren

  Dag iedereen ik heb sinds maandag twee konijntjes. Voedster en ram. Ze zijn net geen drie maanden oud. Hebben jullie een idee wanneer ik mijn mannetje kan castreren?
 10. Dankjewel šŸ¤— ze zijn nu drie maandjes oud
 11. Ja het is een meisje en een jongen. šŸ¤—
 12. Hieronder een fotootje van Odette. grijs lang haar. Echt een prachtig konijntje.
 13. Flurtje

  Odette en Gaspar

  Hoi iedereen Sinds deze maandag heb ik twee konijntjes. Odette en Gaspar. Het zijn dwergkonijntjes. Het is de eerste maal in mijn leven dat ik konijntjes heb. Ik ben dus nog een leek in het opvoeden van konijnen maar doe het met veel plezier.šŸ¤— Het schijnt dat je ze gemakkelijk tam kan maken, dus ik ben benieuwd. Ik heb ook twee katten. Een van de katten is wel enorm geĆÆnteresseerd in de konijnen en durft soms zijn pootje door het hokje steken. De konijnen schrikken er niet van. Ik hoop dat er een tijd gaat komen dat ik ze los ga kunnen laten lopen in huis in combi met de katten. Zijn er hier die ervaring hebben met combi katten en konijnen? Hieronder alvast een foto van Gaspar
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .