Spring naar bijdragen

Aline De Bruyn

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Aline De Bruyn

 • Rang
  Groentje
 1. Heb hem na 2,5 weken ook naast de ren gezet van men vrouw. Hij lekt de kleintjes en zen vrouwtje door de tralies heen. Maar nog steeds wil hij niet de oude worden. Hij stopt zichzelf altijd weg, hij wil weinig eten, vroeger vond hij het super leuk om met zijn lievelingsballetje te spelen maar die negeert hij nu. Super aanhankelijk nog steeds naar mij toe en blijft mij dan ook aanstaren als ik weg ga. Steekt zijn neus ook steeds door de tralies om maar iets aanraking te hebben van zen vrouwtje. Wel super schattig dat hij zoveel om men vrouwtje geeft 😍
 2. Ze hebben een buitenren van 15 meter op 10 meter was ik vergeten mee te delen.
 3. Men man en vrouw zaten een tijdje bij elkaar we hadden geen idee dat de ene een man was. Nu heeft het vrouwtje natuurlijk een nest gekregen. Papa was al weken op voorhand apart gezet vanaf wat we wisten dat het een man was en direct laten castreren. Nu vraag ik me af of het een goed idee is om papa terug bij de kleintjes te zetten? De kleintjes worden 3,5 Weken als papa erbij zou komen. Ze kunnen elkaar wel zien en ruiken vanop een afstandje en dan doet hij niets verkeerd. Maar zou ik papa bij het gezin terug bijzetten of nog een paar weekjes wachten? Ik merk wel aan men gecastreerde ram zijn gedrag dat hij steeds depressiever wordt hij is niet levendig en wil niet zoveel eten, hij is ook heel erg aanhankelijk geworden aan mij.
 4. Heel de neus ligt open van de ram en het oor ook. We hebben hem zelfs moeten ontsmetten doordat de wond zo groot was.
 5. Ik ben over een paar dagen gaan koppelen paar uren op neutraal gebied gezet lagen ze te luieren naast elkaar. Dan in het definitieve verblijf gezet begon men vrouw de man aan te vallen. Ons neutraal gebied is de garage heb ze toen in de puppyren gezet. Ik kan ze niet hele dagen in de garage zetten want de puppyren wordt uiteraard gebruikt als ren voor de honden door een bepaald deel af te sluiten waar ze niet mogen komen. Tuin kan ik niet koppelen want om de 3 tot 4 weken verplaatsen we de ren naar een ander deel van de tuin. Ik ga eens proberen om ze op een ander deel van de tuin te zetten. Ik zal iets laten weten hoe het gaat.
 6. Boksen doen ze niet. Maar men vrouw heeft wel de neus al helemaal open gebeten van de man en een klein wondje in het oor gebeten. Met momenten gaat het goed zoals gisteren avond lagen ze met zen 2en naast elkaar te slapen. Tot ik vanmorgen ging kijken dan zaten men 2 vrouwen samen en de ram in het hok met nieuwe wondjes rond de neus. Ze hebben al 2 aparte rennen die voor een deel tegen elkaar aan staan dus ze kunnen elkaar wel zien maar dan nog bijt de vrouw door de tralies heen. Als ik zie dat het uit de hand aan het lopen is dan zet ik ze apart.
 7. Ik heb sinds kort een nieuw gecastreerd mannetje bij de groep van mijn 2 meiden. In het begin ging het een aantal dagen goed maar nu valt mijn voedster de ram aan. Het was van in het begin wel duidelijk dat mijn vrouw de baas was in huis. Maar koppeling op neutraal gebied ging fantastisch tot een paar dagen geleden dan begon men vrouw de man aan te vallen haren vliegen in het rond. Ze sliepen samen aten uit 1 bakje en nu ineens wilt de vrouw er alleen maar met vechten. Ze hebben 6 rennen aan elkaar plus 2 hokjes dus aan plaatsgebrek ligt het niet. Met mijn andere niet zo bitcherige voedster gaat het prima zowel de man als de andere voedster is ze zeer vriendelijk tegen. Kan ik hier iets aan doen zonder er 1 weg te hoeven doen? Alvast bedankt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .