Spring naar bijdragen

_Sanne_Twinkel_Twister_

Members
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over _Sanne_Twinkel_Twister_

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Drenthe
 • Namen van de konijnen:
  Twinkel en Twister
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Mijn moeder weet wel wat ze doet, alleen ik moet soms zelf wat uitzoeken. We hebben familie die wel konijntjes willen. En anders houden we ze ! We hebben een heel erg groot hok. Dus maak maar geen zorgen daarom. Bedankt voor alle lieve reacties Castratie is trouwens al gepland
 2. Hoi, Wij hebben laatst een 3e konijn gekregen (hij heet Ed, is een rammetje en hij is nog niet gecastreerd). We hebben Ed aan onze andere 2 voedsters laten wennen. En dat ging heel goed. Op 16 augustus konden ze bij elkaar. We willen graag een nestje, en we zagen ook al dat Ed op beide voedsters reed. Maar vandaag zagen we een van de 2 voedsters met haar bek vol stro. Dat bracht ze allemaal naar het nachthok, waar ze ook al hooi verzameld had. Maar nu weten we niet zeker of ze echt zwanger is, want kan ze dan nu al beginnen met een nestje maken? En moet ik iets doen? Ik weet het even niet meer🥴
 3. Het rammetje is niet gecastreerd. We wilden ze een nestje laten maken. We hebben het rammetje ook op karakter uitgezocht! En zijn al langs geweest.
 4. Hoii, Volgensmij is mijn konijn scjmhijnzwanger. Want ik zie haar de afgelopen 2 dagen de hele tijd met stro in dr mond rondlopen. Ook zijn er allemaal kleine cirketjes in het nachthok waar geen stro meer ligt. En ook is ze wat chagrijnig aan het doen. Vooral tegen mij, maar niet echt tegen haar zusje volgens mij. Moet ik iets doen zodat ze niet tegen het andere konijn gemeen gaat doen? En aankomende maandag krijgen we een rammetje erbij. Dan gaan we koppelen enzo natuurlijk. Maar is het dan erg dat ze schijnzwanger is? Of moet ik dan ergens extra op letten? Alvast Bedankt voor jullie reacties!😁
 5. Bedankt voor je reactie! Ze is er wel mee geboren maar het is nooit echt opgevallen!😅
 6. Haha! Heel erg bedankt nog voor je bericht! Ik heb net bij het eten geven de stappen uitgeprobeerd! Na het snuffelen mocht ik haar rug aaien.
 7. Misschien kan het geïrriteerd zijn?
 8. Sterkte! Misschien kan je zorgen dat je konijn het vrolijk heeft, ook in z'n eentje. Je kan afleiding voor hem opzoeken, zodat hij ook ziet dat hij echt niet eenzaam is. En let inderdaad goed op hem! Succes ermee!
 9. Hoii, Mijn moeder fotografeerde een van mijn konijnen. Toen kwamen we tot de ontdekking dat ze 2 verschillende oogkleur heeft in 1 oog. Ze heeft dit maar bij 1 oog. Aan de bovenkant heeft ze bruin/zwart en daaronder wordt het blauw/wit. Ze heeft wel gewoon een zwarte Iris Weten jullie of het blindheid, een ziekte of gewoon bij haar hoort? Hieronder staat als het goed is een foto van haar oog👁. Alvast Bedankt voor jullie antwoorden! Groetjes Sanne!
 10. Ze zijn al 2 jaar. het zou best kunnen dat het het kwam doordat mijn broertje ze eten gaf. Heb je nog tips om ze te laten wennen? Bedankt voor je reactie !
 11. We deden het eerst om ste beurt een dag, maar omdat mijn broertje school had en ik niet ben ik het 3 weken gaan doen en dat heeft voortgezet en mijn broertje wilde het laatst ook weer doen. Daarom gaf hij ze een keer eten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .