Spring naar bijdragen

BunnieHop

Members
 • Aantal bijdragen

  307
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

74 Uitstekend

Over BunnieHop

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik heb net maar een reactie gezet op haar site. Benieuwd of het er : 1. Op de site komt te staan. 2. Als het erop staat, hoe snel ze het verwijderd. 3. Of ik een mailtje krijg van haar of zoals andere een dreigmailtje van een nep advocaat. @Nijnenfam, heb jij nog appjes van haar op je telefoon? Zo ja, kun je er een paar citeren voor mij of via een privébericht sturen zodat ik weet wat haar schrijfstijl is? (Ik heb trouwens geen ervaring met haar, maar ben wel eens benieuwd naar de dame in kwestie)
 2. Er is toch ook dat programma van Tim Hofman? Dat heette Boos geloof ik. Hij is van de BNN VARA. En de Telegraaf zit momenteel het werk van PowNews over te nemen. Mensen bellen die problemen allang hadden moeten oplossen, zoals al maanden geen douche in een heel studentenflat. Ik zou het wel proberen. Heeft iemand trouwens nog ingekeken op reviews op google van haar? Daar kan zij niks mee doen dacht ik.
 3. @Nijnenfam, wat een lang verhaal! Maar heb het wel helemaal gelezen. Er zijn mensen die bezig zijn (geweest) met jo-ann aan te pakken. Als je alle bewijzen nog hebt van je konijnen (dat je ze bij haar hebt gekocht, dierenartskosten, appjes zowel van jou als haar), kun je contact opnemen met @Roderick ten KortenaarKortenaar. Er zijn vele mensen die daar zieke konijnen hebben gehaald, dus je bent niet de enige hoor. Verder ga ik absoluut niks zeggen over je keuze dat je ze hebt terug gebracht. Wel wil ik zeggen dat als je in de toekomst mocht overwegen weer konijnen te nemen dat de opvangen vol zitten met schattige lieve koppels 🙂 Hier heb je wat informatie over de asiels en een lijst van verschillende opvangen: https://www.bunnybunch.nl/informatie/konijnenopvang-asiel-lijst ik hoop dat je er mogelijk iets aan hebt, als is het niet voor nu 🙂
 4. Ik denk dat dit een te oud topic is om nog op te reageren...
 5. Nee, voor de crisis bankdrukte ik 32kg per hand (dumbels) voor 5 herhalingen. Haalde er nu amper 12kg voor 2 herhalingen uit. Mijn bankdruk, Squat en deadlift kom ik pas op 1 juli achter (die spullen staan niet buiten), maar ik vrees voor het ergste... Bankdruk was bijna nationaal record voor vrouwen (95 kg, moest 100 halen). Deadlift was 165 (moest 170 halen voor mijn gewichtsklasse). En squatten was 140 kg, dus die was niet zo speciaal.. Maar ik vrees dat ik dit allemaal mag gaan inhalen voor het aankomende jaar, wil ik nog wedstrijden gaan doen, mits de sportscholen in de winter (en de rest) niet weer op lockdown gaan...
 6. @IreneM, wat heb jij erop gedaan? 🙂
 7. We mogen vanaf afgelopen maandag buiten sporten. Was ik wel blij mee. Totdat ik erachter kwam dat letterlijk mijn hele progressie van de afgelopen 3 a 5 jaar compleet teniet is gedaan. Ben net halverwege de training naar buiten gelopen, want ik werd op een gegeven moment een open kraan. Letterlijk, AL mijn werk voor niets.. Ik voel me echt kapot gemaakt nu.
 8. Het schildpadden verblijf is nieuw, de grootste is groot en zwaar genoeg om naar buiten te mogen, en als haar maatje erbij is is dat ook een stuk gezonder voor ze. Dan kan zij haar eieren kwijt (terrarium is niet diep genoeg voor haar en dan gaat ze het ophouden en kan ze er aan sterven). De nijnen lopen nu nog half los door de tuin, dus dat stukje wordt dan van hun. Ik heb ook niet zo'n grote tuin, dus vandaar dat ik het nachthok op de ren zet. Dan hebben ze nog steeds voldoende ruimte om lekker te rennen en te springen.🙂
 9. De ren is voor de nijnen 🙂 Schildpadden verblijf is over het algemeen klaar, alleen het gras moet nog ff groeien, net zoals de hibiscus planten. en dan nog een schildpaddenhuisje, want als het gaat regenen moeten ze wel droog kunnen zitten.
 10. Ik begrijp wat je bedoelt, ja. Ik ben normaliter ook zo'n persoon die dingen snel op zoekt op het internet. En als ik het niet doe, doet mijn man het wel. Helaas waren we beiden zo geïndoctrineerd door wat de mensen ons vertelden dat goed was (inclusief mijn ouders + de rest van de familie) dat we wel goed deden. Nu weet ik het natuurlijk wel beter inderdaad, maar ik denk dat heel veel mensen ook een soortgelijke situatie hadden als dit. Nu laat ik me natuurlijk nooit meer overhalen door een dierenwinkel, op de Kameleon in Tilburg na. Die weten precies hoe en wat 🙂
 11. Vanavond na het (halve zak) sporten zelfgemaakte pizza!
 12. Ik was ook fout begonnen met konijnen jammer genoeg.. Had er eentje gehaald uit het tuincentrum met een hok van 2 verdiepingen dat 1,80 breed is. Was me steeds verder gaan inlezen, dus op een gegeven moment een ren eraan. En nu ik al een tijdje op dit forum zit, toch besloten zelf maar een grote ruime een te maken voor mijn voedster en haar maatje. Ik moet zeggen dat schildpadden vaak ook erg verwaarloosd worden. Wat ik al niet tegenkom op marktplaats van schildpadden die in een terrarium zitten van 70 bij 50 en dat beestje amper kan rondlopen. Mijn terrarium is ook niet supergroot of zo, maar voorlopig nog ruim genoeg (200, bij 70, bij 70, voor 2 kleine kolenbranders en een Russische vierteen die 20 cm lang is). En wij hebben ook besloten dat op het moment dat het te krap wordt, we een megabak gaan maken. En vanwege het lekkere weer mag de vierteen strakjes voor de hele zomer buiten zitten (zit nog te wachten dat het s avonds iets warmer is, en ook op haar maatje die 20 juni arriveert vanuit Tsjechië). Ook muskusschildpadden of andere grote waterschildpadden.. Vaak met zijn drieën in een bak van 50 bij 40. Hartstikke sneu!
 13. Hoe kan dat nou?! Je hebt ook niks in je shirt voelen kronkelen of iets?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .