Spring naar bijdragen

Germa18

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Germa18

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Germa18

  Kleurmuis fokker

  Hallo, Ik ben al een tijdje opzoek naar een goede kleurmuis fokker. Ik kan alleen geen fokker vinden in de buurt van Emmen. Missch8en weten jullie een fokker? Ik ben wel bereid om een tijdje te reizen voor een fokker. Zwolle zou nog kunnen.
 2. Germa18

  Alleen ratje

  Hallo, Op het moment heb ik een ratje dat al over de 3 jaar is. Helaas zit ze alleen en zijn haar 3 zusjes al overleden. Ze is erg sociaal naar mij, maar ik kan toch merken dat ze zich een beetje eenzaam voelt. Ik wil het liefste niet 2 nieuwe jonge ratjes nemen, want mijn ratje heeft toch wat kuurtjes. Wat zou ik het beste kunnen doen? Als het echt moet ben ik wel berijd haar af te staan, zolang ze maar naar een goed huisje gaat.
 3. heel erg bedankt voor de tips! Ik was van plan ze los te laten lopen door mijn kamer en ze wel een soort "thuisbasis" te geven. heb je misschien ook tips hoe ik mijn kamer het best konijnproof kan maken? Ik heb inderdaad al gekeken naar opvangen bij mij in de buurt en heb al een heleboel leuke konijnenkoppels gezien
 4. Ik wil de konijntjes graag binnen houden
 5. Heel erg bedankt voor al jullie reacties! Ik wist inderdaad wel dat het mij veel zou gaan kosten, maar wou toch graag een wat preciesen bedrag hebben. Ik heb hier veel aan gehad.
 6. Germa18

  kosten van 2 konijnen

  Hallo! Ik wil binnenkort voor het eerst 2 konijnen aanschaffen. Ik heb erg mijn best gedaan om onderzoek te doen naar de kosten. Ik was erg nieuwsgierig hoeveel jullie ongeveer kwijt zijn aan jullie konijnen? tips zijn ook welkom!
 7. Hallo! Ik wil binnenkort voor het eerst mijn eerste 2 konijntjes nemen. Ik wou graag een gecastreerd mannetje samen doen met een niet gecastreerd vrouwtje. Mijn vraag was of dit mogelijk is of dat ik zo tegen problemen ga komen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .