Ga naar inhoud

JessaLouLou

Members
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door JessaLouLou

  1. Als ik zo’n zandbak heb, zou ik dan hele kleine gaatjes in de onderkant kunnen boren? Of heeft dat geen nut tegen de regen, trouwens wel goede tips, bedankt allesmaal😊👍

  2. Ja ik vind het al leuk om alles klaar te maken, jammer genoeg gaat dit niet zo soepel als dat ik hoopte i.v.m. Het Corona virus. Ik heb een volière gevonden waar ik in kan met een deur. Het is een pakket wat ik zo in elkaar kan zetten thuis. 
     

    er is nog een probleem, we weten niet precies waar we de volière op kunnen zetten, want als die op gras komt te staan kan een konijn zich uitgraven en op steen moeten we eerst een stenen vlak maken. Dat kost ook veel tijd en naar de winkel gaan is niet altijd mogelijk in deze tijd. 

  3. De boven kant is helemaal dicht en in het verblijf zelf zit ook genoeg ruimte, ik koop ook een losse ren erbij die ik gewoon in de tuin kan opzetten waar dan de konijntjes ook in kunnen spelen onder mijn toezicht 😊

  4. Ik heb een vraagje, ik ga een volière kopen van 408 bij 213, dit zou genoeg ruimte zijn, maar is dit minimaal of hebben ze hier genoeg ruimte om te rennen, springen en andere activiteiten, het verblijf zelf moet er ook nog in dus dat neemt ook ruimte in beslag.

    ik dacht, vraag het even aan de konijnenkenners😉 

    ik krijg trouwens twee dwergkonijntje.

  5. Ik ga een volière kopen van 408 bij 213 cm met een ruim hok en nog een heel klein hokje waar ze gewoon in en uit kunnen met nog wat leuke obstakels, maar de honden kunnen om de ren maar niet erin, ik wil alleen niet dat onze honden de konijntjes opfokken. Wij hebben namelijk twee honden een labradoodle, en een husky, de labradoodle zal wel goed gaan maar de husky weet ik nog niet, het zal wel goed komen maar onze husky is echt een jachthond dus ik weet niet hoe hij in het begin gaat reageren hierop. 

  6. Een vraagje over het voorjaarsgedrag , is het beter om twee mannetjes, twee vrouwtjes of een mannetje en een vrouwtje te nemen? Want in wil niet dat als het twee mannetjes en twee vrouwtje zijn dat er dan gevecht wordt maar ik wil er ook geen kleintjes bij. 
    vaak wordt gezegd dat een mannetje en een vrouwtje samen het beste is, maar heel eerlijk, ik hou niet zo van het rijden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .