Ga naar inhoud

JessaLouLou

Members
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JessaLouLou

 1. JessaLouLou

  Kooi

  Als ik zo’n zandbak heb, zou ik dan hele kleine gaatjes in de onderkant kunnen boren? Of heeft dat geen nut tegen de regen, trouwens wel goede tips, bedankt allesmaal😊👍
 2. JessaLouLou

  Kooi

  Ja ik vind het al leuk om alles klaar te maken, jammer genoeg gaat dit niet zo soepel als dat ik hoopte i.v.m. Het Corona virus. Ik heb een volière gevonden waar ik in kan met een deur. Het is een pakket wat ik zo in elkaar kan zetten thuis. er is nog een probleem, we weten niet precies waar we de volière op kunnen zetten, want als die op gras komt te staan kan een konijn zich uitgraven en op steen moeten we eerst een stenen vlak maken. Dat kost ook veel tijd en naar de winkel gaan is niet altijd mogelijk in deze tijd.
 3. JessaLouLou

  Kooi

  De boven kant is helemaal dicht en in het verblijf zelf zit ook genoeg ruimte, ik koop ook een losse ren erbij die ik gewoon in de tuin kan opzetten waar dan de konijntjes ook in kunnen spelen onder mijn toezicht 😊
 4. JessaLouLou

  Kooi

  Ik heb een vraagje, ik ga een volière kopen van 408 bij 213, dit zou genoeg ruimte zijn, maar is dit minimaal of hebben ze hier genoeg ruimte om te rennen, springen en andere activiteiten, het verblijf zelf moet er ook nog in dus dat neemt ook ruimte in beslag. ik dacht, vraag het even aan de konijnenkenners😉 ik krijg trouwens twee dwergkonijntje.
 5. Ik ga een volière kopen van 408 bij 213 cm met een ruim hok en nog een heel klein hokje waar ze gewoon in en uit kunnen met nog wat leuke obstakels, maar de honden kunnen om de ren maar niet erin, ik wil alleen niet dat onze honden de konijntjes opfokken. Wij hebben namelijk twee honden een labradoodle, en een husky, de labradoodle zal wel goed gaan maar de husky weet ik nog niet, het zal wel goed komen maar onze husky is echt een jachthond dus ik weet niet hoe hij in het begin gaat reageren hierop.
 6. Ik dacht dat twee jonge konijntjeS handig was want die kunnen dan meteen aan onze honden wennen, ik laat ze niet bij de honden maar achter het hek, dan groeien ze op daarmee en dan worden ze niet zo bang. Maar dit is ook geen probleem bij asiel konijntjes?
 7. Maar ik kan hier dus asiel konijntjes vinden? Want bij asiel konijntjes weet je de achtergrond niet.
 8. Ja ik had deze site gevonden, en ik vond de site best betrouwbaar uit zien, ik had ook al contact op genomen met de mevrouw. Ook heeft deze mevrouw hele mooie satijn konijntjes. https://www.dwergkonijnen.com/contact
 9. Ik had een site gevonden van een mevrouw die konijnen fokt, en die mevrouw kan de konijnen ook koppelen, alleen het nadeel is dat die mevrouw voor ons heel ver weg woont en we dus langer in de Auto moeten zitten, is dat ook oké voor de konijntjes zelf, want als ze gekoppeld zijn zou dat geen probleem zijn.
 10. Ja, ik dacht ook al dat een jongetje en meisje het beste is, die gaan dan ook niet vechten, dat is wel fijn😊
 11. Ja ik heb een jonger broertje en die gaat dan altijd een beetje raar doen, beetje ongemakkelijk. Ik snap niet waarom dat zo is want het inderdaad volkomen normaal.
 12. Een vraagje over het voorjaarsgedrag , is het beter om twee mannetjes, twee vrouwtjes of een mannetje en een vrouwtje te nemen? Want in wil niet dat als het twee mannetjes en twee vrouwtje zijn dat er dan gevecht wordt maar ik wil er ook geen kleintjes bij. vaak wordt gezegd dat een mannetje en een vrouwtje samen het beste is, maar heel eerlijk, ik hou niet zo van het rijden.
 13. Hallo IreneM 👋

  alsnog heel erg bedankt voor de tip van volièrebouwer dat ik daar kan kijken voor de volière voor mijn aankomende konijntjes👍 Ik heb nog een vraagje, hoe dik is het gaas, want ik kreeg de tip om ervoor te zorgen dat het gaas minimaal 1.5 mm dik moest zijn en ik heb een mooie volière gevonden maar ik kan nergens vinden hoe dik het gaas is. 

  sorry voor alle vragen 😅

  groetjes 😊😉

  1. IreneM

   IreneM

   Hoi, geeft niks hoor. De dikte van mijn gaas is ook 1,5 mm. Het is inderdaad verstandig om niet te dun gaas te nemen zoals het standaard kippengaas. Dit kan makkelijk kapotgebeten worden door roofdieren.

 14. Ja, ik weet nog niet precies hoe alles hier werkt 😅 fijn dat ik zo geholpen wordt🙏😊
 15. Oh, sorry😅, bedankt!!!🙏👍😊
 16. Super👍, kunt u mij misschien ook vertellen wat de afmeting is van de hokjes, of wat het beste is voor dwerdkonijntjes?
 17. Ja, ik was ook van plan om een dichte ren te maken waar ik dan zelf ik kan en wat boven ook helemaal dicht is, maar het probleem is dat ik niet weet welk hekwerk ik moet gebruiken😅
 18. Hallo allemaal👋 ik ben hier net nieuw en ik heb een vraagje, ik ben van plan om twee dwergkonijntje te kopen maar eerst moet er nog heel veel gebeuren. We gaan de konijntjes buiten houden in een grote ren waar onze honden ook niet kunnen komen en waar de konijntjes veel ruimte hebben. Alleen kan ik niet vinden wat de afmeting van het hek moet zijn, ik zou niet willen riskeren dat de konijntjes ontsnappen. Zou iemand mij misschien tips kunnen geven of laten zien waar ik een stevig hekwerk kan vinden tegen honden voor konijntjes? Dit zijn mijn eerste konijntjes dus alles is nog nieuw ;-)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .