Spring naar bijdragen

Bucksternight

Members
 • Aantal bijdragen

  66
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

10 Goed

Over Bucksternight

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bucksternight

  Warme en koude oren

  Hallo Puck heeft dus een zware antibiotica kuur achter de rug en hij is wel gezond, maar gedraagd zich toch wat anders. Hij is wat sloomer en eetlust is iets minder ( eet wel altijd alles op maar in stukjes, vroeger was het meteen op) ook voelen zijn oren soms super warm, en soms zijn ze juist koud. Ik weet zelf eigenlijk niet echt wat dit is maar ik dacht aan koorts. Maar bij die antibiotica zat ook iets tegen koorts dus dat kan het niet zijn.. Weet iemand iets hierover? Ps ik wist niet op ik dit bij gedrag of gezondheid moest zetten dus sorry πŸ™‚
 2. Ik ga het nog even afwachten, hij begint weer te eten en de dierenarts is nog een tijdje openen, dus als het echt erg word kan ik meteen gaan.
 3. hij doet ook super veel flops, maar waarschijnlijk niet omdat hij blij is. πŸ™
 4. Zijn neusje gaat bijna niet meer op en neer en zijn kopje ligt plat 😣 oren nogsteeds loeiheet. Ik vind het raar om te vragen maar gaat hij doodt? πŸ˜” lijkt ook alsof hij zn buikje tegen de grond duwt Update (opeens stond hij recht en begon hij even te krabben en zicht te wassen dus denk niet dat ie doodt gaat, maar hij is wel nogsteeds daarna gaan liggen)
 5. Oorzaak is nog niet bekend, daarvoor is er scan nodig, het doet geen pijn, maar wel beetje moeite met ademen, daar krijgt hij medicatie voor.
 6. Ja, komt eigenlijk wel op hetzelfde neer. Puck zit heel raar en ik heb zo een idee dat het over gas gaat (heb hier zelf geen ervaring mee dus ik doe een gokje) . Maar kan idd ook zijn door de benauwdheid. Hier een foto
 7. Onlangs mijn konijn zn oren gevoeld. Zo heet als een kacheltje! Natuurlijk krijgt hij wel zware medicatie, maar ik vind het toch wel verdacht.. Ook weinig eetlust..
 8. Ik heb net ook rare soort poep ontdekt, het hangt net op de toiletbak, (ik toon het op foto) overal ligt plaate diarree achtige poep. Hij krijgt natuurlijk wel medicatie, maar is dit normaal? Ik begin me zorgen te maken 😞
 9. Onze Puck is net terug van de DA, en ziet er al stukken beter uit. Maar hij gedraagd zich heel anders dan normaal, als ik hem over zn koppie aai, begint hij heel hard en luid op zijn tanden te bijten(niet knarsen) en af en toe shud hij zijn hoofd, niet snel zoals als hij doet als ie blij is. Het lijkt wel hetzelfde maar dan in slomotion ofzo, echt heel raar. Alsof een meisje haar haar langzaam schut.(heb het proberen filmen, maar krijg het niet op camera) Hij eet wel nogsteeds goed en is niet meer zo mager als ervoor. (+ medicatie) Weten jullie meer?
 10. Hey mensen! πŸ˜„ Zoals ik beloofde breng ik jullie op de hoogte over Puck! Blijkbaar heeft Puck niks te maken met snot, maar een klaplong. Dat wil zegen dat de long is ingeklapt waardoor er minder zuurstof kan worden opgenomen. Puck was gedehydrateerd en vermagerd en had een infuus nodig, maar is er helemaal doorgekomen!!! Ik ben zo trots op hem πŸ˜‡ wel krijgt hij nu medicatie om makkelijker te ademen en missschien zal er later nog iets met scanner gedaan worden. Dit wil dus zeggen dat mijn lieverd terug naar huis mag, en hij voorlopig helemaal gezond is! πŸ˜† Ik ben zo blij, maar wil jullie toch bedanken voor alle reacties! ☺️❣️Liefs (sorry voor alle schrijffouten, ik ben gewoon wat hyper)
 11. Ik hoop goed. Ze wist er wel veel over te vertellen. En wist goed met wat ze bezig was. Puck ligt nu aan het infuus (vocht) en er zijn ook al een paar foto's gemaakt, maar de uitslag heb ik nog niet.. Ik zal jullie later nog wat informeren over hoe het is gegaan..
 12. Ik weet het niet. We gaan vanavond naar waregem. Hopelijk weten ze daar nog iets...
 13. Ik heb daarnet geprobeert om antibiotica te geven, maar omdat ie constant door zijn mond ademt, ben ik bang dat hij gaat stikken? Kan dit? Of moet ik het in kleine beetjes geven. Ik ga straks nog eens bellen naar de DA... 😞
 14. Ja er is naar de longen geluisterd en vond niets. Voor de rest heeft ze het nietmeer over door de mond ademen gehad..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .