Spring naar bijdragen

Pimpy

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Pimpy

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik heb met 2 lokale opvang gebeld. Maar gaven mij totaal geen goed gevoel.
 2. Voor meer informatie:w.rosemarijn@gmail.com
 3. Hij is bruin maar met een agora mannenkam.
 4. Tot nu to zit hij binnen en heeft hij naast kooi zijn eigen kamer. In de avond loopt hij ook door de gang en woonkamer.
 5. Het is een mannetje, gecastreerd lengte wanneer hij lang uit ligt circa 40 cm
 6. Hallo allemaal ik benader jullie voor tips en tricks voor het herplaatsen van mijn 8 jaar oud konijn. Ik heb een super lief hangoor wat graag rond loopt en regelmatig bij je komt voor een knuffel. Of om de kat te pesten. Helaas is hij nooit eerder gekoppeld geweest. Nu ga ik na 3 jaar wikken en wegen migreren naar London. En konijn mee nemen is helaas geen optie. Maar wil 100% zeker weten dat mijn konijn de laatste jaren nog steeds rond kan rennen. En aandacht krijgt die hij gewend is. Hebben jullie tips voor mij. Want tot nu toe kan ik niets vinden. En weiger eerder te vertrekken. Tot frustratie van mijn partner die woont in Londen. Hij is gewenst aan oudere kinderen, honden, kat is geen probleem. Nog nooit gebeten, of gegromt. Geeft wel kusjes, en is een enorme sloper. Sta open voor koppelen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .