Spring naar bijdragen

MollyEnPeter

Members
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over MollyEnPeter

 • Rang
  Groentje
 1. Ik zou het asiel inderdaad nog kunnen benaderen. Top! Dankje👌
 2. Hai Rifca, ik heb zelf bij konijnen het gevoel dat ze het gelukkigst zijn buiten in een omgeving waar ze hun meest natuurlijke gedrag kunnen nabootsen? Dat is iedergeval wat ik heb nagestreefd voor mijn konijntjes... maar zoveel mensen, zoveel konijntjes, zoveel meningen, zoveel ervaringen etc☺️ Bedankt voor de tip 👍ik heb vandaag inderdaad verder ook nog een mail gestuurd naar de konijnenopvang in mijn buurt. De konijnenopvang waar ik mijn konijntjes vandaan heb is er helaas, noodgedwongen, mee opgehouden afgelopen jaar.😔
 3. Dankje Evee, het zijn 2 mooie lieverds die ik de wereld gun!
 4. Een vrouwtje Molly en een mannetje Peter. Beiden Hollanders
 5. Ons mooie lieve zwart-wit koppeltje Molly en Peter zoekt een huisje waar ze met hun tweetjes de rest van hun leven nog heerlijk buiten konijn kunnen zijn. Ze zijn beiden in 2014 geboren. Beiden zijn geholpen en worden jaarlijks ingeënt.. Het herplaatsen heeft geen haast. Ze hebben het goed in mijn ogen. Wij willen hierna geen konijnen meer. Ik gun het hun beiden om samen nog een tijd gewend te zijn in een nieuw buitenhuis met veel ruimte en met wellicht meer konijnen. Maar dat laatste is wat moeilijker natuurlijk. Dan kan er als het zover is van daaruit een nieuwe koppeling gemaakt worden. En wordt voorkomen dat 1 van hen die dan alleen achterblijft ook nog moet wennen aan een nieuw huisje. Als er nog tips zijn hoe dit op een andere manier beter aan te pakken of wellicht andere fora of sites of.... dan hoor ik het graag. Alvast bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .