Spring naar bijdragen

Lotteh

Members
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Lotteh

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Jep datzei ik ja. Maar dan wilde ik het geplant. En niet zo. En ik vind haar nog te licht.
 2. Onee. Wat heb ik gedaan!!! Ik heb 6 hamsters met allemaal een eigen kooi, nu deed ik vandaag de kooi van mijn Syrische hamster man open. En ik kan geen hamster vinden!! Even later doe ik de kooi van mijn Syrische hamster dame open. En til het huisje op. En ja hoor daar liggen ze samen in het huisje! Ik heb waarschijnlijk gisterenavond het mannetje in de verkeerde kooi gedaan na het loslopen. (Ze zien er bijna precies hetzelfde uit dusja) ik voel me zo slecht! Ik was gisteren zo moe en had hem er niet uit moeten halen. ze hebben ongeveer 24 uur samen gezeten. Hoe groot is de kans dat ze zwanger is? Ik ben zo bang! Ze is een 5 maanden oud vrouwtje en Het mannetje is 6 maanden oud ze zitten nu uiteraard weer appart. Het mannetje is helemaal zwart met 1 klein wit vlekje. En het vrouwtje is schildpad.. het gene waar ik me zo druk over maak ik vooral dat ze nog naar 106 gram weegt. Dat is toch te weinig? Al helemaal om kinderen te kunnen baren.. Maar wat kan ik verder doen? Groetjes Lotte PS. Ik was net zo blij dat ze niet zwanger bleek te zijn toen ik haar kreeg en nu dit.
 3. Je hoeft me ook niet over te halen. En ik wil echt wel luisteren naar tips. Maar iemand moet toch ooit beginnen? Ik heb trouwens de hoekjes van de gerbils nu echt compleet volgezet en het helpt wel een beetje. Haha.
 4. Ik weet het! Ik heb ook met een fokker overlegt. Ik weet dat het echt lastig en ingewikkeld is. Maar ik houd wel van uitdaging. Ik heb je nu al een jaar ingelezen.
 5. Hahaha.. slim! Ik mag zelf wel een beetje uitmaken hoeveel dieren ik heb. Als ze maar niet mijn kamer uitkomen haha. Mijn ouders vinden het helemaal niks. Maar binnenkort verwacht ik een Syrische hamster nestje. (We zijn bezig met de dekking voorbereiden) ik wil erg graag een keer 1 nestje. Ik weet dat er veel fout kan gaan. Misschien wil je dan over een aantal weken een uk van mij overnemen? Je wilde een Syrische hamster mannetje toch? Maarja ik ben geen 'goede fokker' haha.
 6. Ik zit inderdaad ook op het hamsterforum ja. Ik heb dan ook 6 hammies 😊 ik las dat jij ook nog jong bent en dat ben ik ook! Bij mij staan alle dieren op mijn slaapkamer. Bedankt voor je tips! Ik ga kijken!!
 7. Dankje voor de reactie! Iris heet je toch? (Ken je van boaz van het hamsterforum) ik heb het echt heel druk ingericht! Maakt niet uit wat ik in de hoekjes zet maar ze halen het weg en gaan in de hoekjes graven! Ja ze hebben uiteraard een (groot) zandbakje! En ik weet echt niet meer wat te doen!
 8. Ik zou graag nog tips krijgen! Wil niet opdringerig doen hoor!
 9. Beetje late reactie 😊 Ik richt het elke 4 dagen opnieuw ik omdat ik merk dat ze veel uitdaging nodig hebben. Het verblijf is een IKEA Detolf dus 1.60x 50 . Heb er plateaus, tunnels, huisjes, knaagmatriaal en veel meer is staan. De bodembedekking is op zijn laagste 5 cm en een heel gedeelte 25 cm ongeveer. Het zijn vier echt pittige drukke dametjes. Ik gebruik als bodembedekking cotten 'n cotten met hennepvezel gemixt. Maar ze blijven echt dag en nacht in de hoeken graven. En tuurlijk mogen ze wel wat herrie maken dat ben ik ook gewend van mijn 6 hamsters.. maar aangezien er zoveel dieren op mijn slaapkamer staan is het wel fijn als ze hier in ieder geval mee stoppen haha. Zoiezo is het natuurlijk ook voor hun niet fijn. Want blijkbaar zijn ze niet tevreden. Maar ik doe echt mijn best haha. Ik heb het wel wat uitdagender ingericht dan bij de hamsters.. aangezien die echt lomp en onhandig zijn. Maar dit is mijn eerste keer gerbils dus ik heb niet zo veel ervaring haha. Bedankt voor de reacties!
 10. Ik weet niet of ik hier op het goede adres ben.. maar ik heb wat vragen over mijn gerbils. Ik heb 4 vrouwtjes en ze zitten in een IKEA detolf. Maar ze blijven dag en nacht in de hoekjes graven.. wat kan ik doen? Groetjes
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .